ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Α' Εθνική πόλο γυναικών: Συνέχισε το απόλυτο ο Ολυμπιακός, ανθοδέσμη στις πρωταθλήτριες Ευρώπης

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Νηρέα Χαλανδρίου και τον Ολυμπιακό
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Νηρέα Χαλανδρίου και τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε 18-2 του Νηρεά, συνέχισε το απόλυτο νικών, ενώ η γηπεδούχος ομάδα συνεχάρη τις ερυθρόλευκες για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Την 16η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών του Ολυμπιακού επικρατώντας 18-2 στο Πέτρος Καπαγέρωφ του Νηρέα Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας πόλο γυναικών.

Ήταν το τρίτο παιχνίδι που έδωσαν οι πρωταθλήτριες Ευρώπης μέσα σε τέσσερις ημέρες, ενώ θα ακολουθήσει ένα ακόμη την Δευτέρα απέναντι στον Πανιώνιο, πριν ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος με το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στην Βουλιαγμένη που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Μαΐου.

Με την νίκη αυτή ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Νηρέας έχει 19 βαθμούς, με 6 νίκες και 1 ισοπαλία σε 17 συναντήσεις. Πριν τον αγώνα ο Νηρέας με μια ανθοδέσμη συνεχάρη τον Ολυμπιακό για την πρόσφατη κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Για τον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκαν η Χρυσή Διαμαντοπούλου και η Ελευθερία Πλευρίτου.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-18

Τα οκτάλεπτα: 0-7, 0-4, 1-3, 1-4.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ανέστης Πεσματζόγλου): Λάζαρη, Σ. Κοβάτσεβιτς, Μπογκατσένκο, Μαυρωτά, Κοτσάφτη 1, Α. Κοβάτσεβιτς 1, Ρουσσάκη, Πάτερου, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη, Αγγελίδη, Παναγιότι, Κάσσαρη, Νιαρχάκου, Κονταλέξη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 3, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 2, Σιούτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Χαλδαίου 1, Βασιλική Πλευρίτου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Τσουκαλά 1, Δουρέκα, Τορνάρου, Τριχά 1.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ