ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Α' Εθνική πόλο γυναικών: Ο Ολυμπιακός πήρε την 17η νίκη, στην 5η θέση η ΑΕΚ

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο για την Α' κατηγορία πόλο γυναικών.
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο EUROKINISSI SPORTS

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε 17-2 του Πανιωνίου και συνέχισε το απόλυτο νικών. Στην 5η θέση του πρωταθλήματος κατέκτησε η ΑΕΚ που νίκησε 10-5 εκτός έδρας το Ρέθυμνο.

Χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες, ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός επικράτησε του Πανιωνίου με 17-2 σε έναν εξ αναβολής αγώνα της 14ης αγωνιστικής για την Α' κατηγορία πόλο γυναικών. Ήταν η 17η νίκη του Ολυμπιακού σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου που θα γίνει την Πέμπτη (13/5) στον Πειραιά απέναντι στην Βουλιαγμένη οι παίκτριες του Χάρη Παυλίδη θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το αήττητο και την πρώτη θέση στην βαθμολογία που θα τους δώσει το δικαίωμα να έχουν πλεονέκτημα έδρας στα playoffs που θα ακολουθήσουν.

Ο Πανιώνιος θα προσπαθήσει στο τελευταίο παιχνίδιου απέναντι στον Νηρέα Χαλανδρίου να νικήσει και να τερματίσει στην 6η θέση της τελικής κατάταξης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-17

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 0-6, 1-3, 1-4.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τάσος Παπαναστασίου): Τζουρκα, Σαφέτη 1, Πουστινίκοβα, Αποστολίδου, Κούβδου, Λαζάρου, Πετεινάτου, Μαλλιαρού, Δ. Παπαναστασιου 1, Δουρέκα, Α. Παπαναστασιου, Ζερβού, Ξανθοπούλου, Μήτσου, Βαζαίου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Μπενέκου 2, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 2, Σιούτη 3, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Χαλδαίου 2, Βασιλική Πλευρίτου, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Δουρέκα, Τορνάρου, Τριχά.

ΣΤΗΝ 5Η ΘΕΣΗ Η ΑΕΚ

Την τιμητική 5η θέση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας πόλο γυναικών κατέκτησε η νεοφώτιστη ΑΕΚ, επικρατώντας στο προτελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου του Ρεθύμνου με 10-5.

Η ΑΕΚ με 7 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 17 παιχνίδια, αντιμετώπισε προβλήματα στο συγκεκριμένο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο (όπως μαρτυρά το σκορ και η εξέλιξη του) από την φιλότιμη ομάδα της Κρήτης.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΑΕΚ 5-10

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 0-6, 2-2.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ (Βασίλης Κουνδουράκης): Καραγιάννη, Μαλλιαρού, Κυριακάκη 1, Γαβαλά 3, Τσιουγκρή, Φραγγελάκη 1, Λαμπαθάκη, Χρυσοβέργη, Φαρμάκη.

ΑΕΚ (Κική Λιόση): Τσουρή, Α. Λούδη 3, Ε. Λούδη, Πατερου 1, Μαστρόκαλου 3, Μπενέκου 2, Στρατιδάκη 1, Ζοφώλη, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Κώτσου, Δανέζη, Δρένιου, Παναρετου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ