ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ποδηλασία: Στη 17η θέση ο Βολικάκης μετά το σκρατς στο όμνιουμ

Ο Χρήστος Βολικάκης
Ο Χρήστος Βολικάκης MINDAUGAS KULBIS / AP PHOTO

Ο Χρήστος Βολικάκης δεν έκανε την αρχή που θα ήθελε στο όμνιουμ, αφού στο αγώνισμα του σκρατς ήταν 17ος και θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος στα επόμενα τρία αγωνίσματα.

Το πρωί της Πέμπτης (05/08) ο Χρήστος Βολικάκης μπήκε στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων και συγκεκριμένα στο αγώνισμα του όμνιουμ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε στο σκρατς και το ξεκίνημα σίγουρα δεν ήταν αυτό που θα ήθελε. Ο Βολικάκης τερμάτισε στη 17η θέση και έτσι συγκέντρωσε οκτώ βαθμούς.

Για να ολοκληρώσει την προσπάθειά του στο όμνιουμ ο Βολικάκης έχει ακόμα τρία αγωνίσματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στις 10.27 θα συμμετάσχει στον αγώνα ρυθμού, στις 11.07 στην κούρσα αποκλεισμού (11:07) και στις 11:55 στον αγώνα πόντων.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ