PICK N POP

Pick n Pop: Το Φαινόμενο Ομπράντοβιτς

Pick n Pop: Το Φαινόμενο Ομπράντοβιτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς is back in town και ο Στέφανος Τριαντάφυλλος ζητά από τρεις πρώην παίκτες του, τον Γιώργο Καλαϊτζή, τον Νίκο Χατζηβρέττα και τον Βασίλη Ξανθόπουλο να εξηγήσουν γιατί θεωρείται ο κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης σε ένα φρέσκο podcast από το Sport24.gr!

Το έκτο Podcast του Sport24.gr ασχολείται με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα για να αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό, την ομάδα που συνδέθηκε όσο κανείς άλλος (και καμία άλλη). Το "Pick-n-Pop" προσπαθεί να αποκωδικοποιήσει το "φαινόμενο Ζοτς": ανέκδοτες ιστορίες, η προπόνηση, οι σχέσεις του με τους παίκτες και τα "μυστικά" ενός θρύλου της προπονητικής.

Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος ζήτησε τη βοήθεια τριών παικτών που τον έζησαν στον Παναθηναϊκό. Ο πρώτος είναι ο παλαίμαχος παίκτης και νυν προπονητής στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καλαϊτζής που αγωνίστηκε για μια 7ετία υπό τις οδηγίες του, στα πρώτα του μάλιστα βήματα στο "τριφύλλι". Ο δεύτερος είναι ο επίσης παλαίμαχος και νυν προπονητής (στην Ακαδημία "Δέκα" που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη) Νίκος Χατζηβρέττας που αγωνίστηκε στους "πράσινους" από το 2003 ως το 2009 και ο τρίτος είναι ο Βασίλης Ξανθόπουλος που έπαιξε τρεις φορές στην ομάδα, τις δύο (2004-2005 και 2006-2007) υπό τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού.

Τι είχε γίνει με τον Αλβέρτη στη Δάφνη; Πως μεταχειριζόταν τις βεντέτες, τύπου Ντέγιαν Μποντιρόγκα; Τι πραγματικά τον κάνει να ξεχωρίζει; Οι "τιμωρίες" του ήταν τόσο σκληρές, όσο λέγεται ότι ήταν; Μεγάλη και μικρά μυστικά για τον "Ζοτς" και ιστορίες που αξίζει να ακούσετε, όπως η τελευταία που περιέγραψε συγκινημένος ο Γιώργος Καλαϊτζης....

Τα Podcasts μπορείτε να τα ακούτε μέσω του player, μπορείτε να τα βρίσκετε κάνοντας εγγραφή στο αντίστοιχο κανάλι στο Soundcloud και να τα κατεβάζετε ( μέσω itunes ) για να τα ακούσετε με την ησυχία σας ή παρέα με οποιαδήποτε μαζοχιστική τάση σας διακρίνει.

Pick'n'Pop #6

  • Η ανέκδοτη ιστορία με τον Βιγιακάμπα
  • Ο Γιώργος Καλαϊτζής μιλάει για τον Ζοτς όπως τον έζησε
  • Ο Νίκος Χατζηβρέττας εξηγεί πως ο 1ος σκόρερ του πρωταθλήματος γίνεται αμυντικός εξολοθρευτής
  • Ο Βασίλης Ξανθόπουλος θυμάται τη σκηνή στο εστιατόριο που δεν θα ξεχάσει ποτέ

Σ' αυτό το link μπορείτε να κατεβάσετε τα Podcasts του Sport24.gr μέσω iTunes

Ακούστε τα προηγούμενα Podcast του Sport24.gr

Pick'n'Pop # 1 : Τι φάση με τους Warriors;

Pick'n'Pop #2: Η ανασκόπηση της χρονιάς

Pick'n'Pop #3: Τελικά είναι ο Μέσι ποδοσφαιρικός GOAT;

Pick'n'Pop #4: Μήπως πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο με τον Ζιοβάνι;

Pick'n'Pop #5: Το δικό μας Top-10 των καλύτερων NBAers στην ιστορία

TAGS PICK N POP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ