PODCASTS

I Pod This Game: Στη σκιά του Κέβιν Ντουράντ και του Άντονι Ντέιβις

Golden State Warriors forward Kevin Durant scowls after scoring during the second half in Game 6 of a first-round NBA basketball playoff series against the Los Angeles Clippers Friday, April 26, 2019, in Los Angeles. The Warriors won 129-110. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Golden State Warriors forward Kevin Durant scowls after scoring during the second half in Game 6 of a first-round NBA basketball playoff series against the Los Angeles Clippers Friday, April 26, 2019, in Los Angeles. The Warriors won 129-110. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.

Το παγκόσμιο μπάσκετ έχει "παγώσει" από τον σοβαρό τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ που έχει υποστεί, όπως όλα δείχνουν, ρήξη αχίλλειου τένοντα, ωστόσο η ζωή συνεχίζεται και οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν το Three-Peat και για εκείνον. Η ομάδα του Στιβ Κερ νίκησε τους Ράπτορς στο Τορόντο , μείωσε στο 3-2 και θα προσπαθήσει να ισοφαρίσει τη σειρά των NBA Finals 2019 στην Όρακλ Αρίνα για να γυρίσει στον Καναδά και να παίξει εκεί τα ρέστα της.

Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας κράτησαν συγκεκριμένες στιγμές από το Game 5, αποθέωσαν τον Τόνι Πάρκερ που βγήκε στη σύνταξη , περιμένουν μέσα στις επόμενες μέρες την ανταλλαγή του Άντονι Ντέιβις από τους Νιου Ορλίανς Πέλικανς και προσπαθούν να καταλάβουν γιατί ο Έτορε Μεσίνα έκλεισε την πόρτα του ΝΒΑ για να αναλάβει ρόλο προέδρου - προπονητή στην Αρμάνι Μιλάνο . Όλα στο 14ο επεισόδιο του I Pod This Game , του podcast του Sport24.gr.

Κάντε εγγραφή για να ακούτε πρώτοι το I Pod This Game στο Soundcloudκαι στο Spotify

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ