PODCASTS

I Pod This Game: Ο Χρήστος Σαλούστρος για τον δικό του Γιάννη Αντετοκούνμπο

I Pod This Game: Ο Χρήστος Σαλούστρος για τον δικό του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο δευτεραθλητής Ελλάδας με τον Προμηθέα, Χρήστος Σαλούστρος, μπήκε στο studio του I Pod This Game με τον Χάρη Σταύρου και μοιράστηκε ανέκδοτες, ανατριχιαστικές ιστορίες με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο του ΝΒΑ, τον γνωρίζουν οι πάντες. Όσα έχει καταφέρει, όσα έχει κατακτήσει, είναι εύκολο να τα παρακολουθήσει και να τα συζητήσει ο μέσος φίλος του μπάσκετ. Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο του Φιλαθλητικού, όμως, ελάχιστοι τον ξέρουν όπως ο Χρήστος Σαλούστρος. Ο δευτεραθλητής Ελλάδας με τον Προμηθέα Πάτρας αποδέχθηκε την πρόσκληση του I Pod This Game , μπήκε στο studio με τον Χάρη Σταύρου για να προκύψει ένα απολαυστικό επεισόδιο που περιστράφηκε γύρω κυρίως από τον Greek Freak.

I Pod This Game: Ο Χρήστος Σαλούστρος για τον δικό του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο διεθνής περιφερειακός αποκάλυψε ανέκδοτες ιστορίες από τα χρόνια του Ζωγράφου με πρωταγωνιστή τον ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς, για τον οποίο ανατριχιάζει κάθε φορά που θυμάται συμβάντα από την κοινή τους πορεία στις μικρές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ.

Το τρελό ταξίδι του Θανάση Αντετοκούνμπο στη Ρόδο, εκείνο που δεν κατάφερε να κάνει στη Χαλκηδόνα ο Γιάννης, το ξέσπασμά του στα βάρη, οι scouts του ΝΒΑ που ήταν μέρος της καθημερινότητας του Φιλαθλητικού, οι Βολιώτες που έφτυναν το αφεντικό των Μπόστον Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, είναι απλά μερικές από τις ιστορίες που ο Χρήστος Σαλούστρος θα θυμάται μέχρι τα βαθιά του γεράματα. Απολαύστε αυτό το πραγματικά ξεχωριστό επεισόδιο.

Κάντε εγγραφή για να ακούτε πρώτοι το I Pod This Game στο Soundcloudκαι στο Spotify

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ