PODCASTS

I Pod This Game: Η ντροπιαστική στιγμή των Ρόκετς κι ο επόμενος MVP

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo is fouled by Houston Rockets' James Harden during the second half of an NBA basketball game Wednesday, March 7, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash)
Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo is fouled by Houston Rockets' James Harden during the second half of an NBA basketball game Wednesday, March 7, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Morry Gash) AP

Το νέο φάουλ των Χιούστον Ρόκετς που το έχουν παρακάνει, ο διάδοχος (;) του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η ζόρικη κατάσταση των Γουόριορς και ο Κρις Μίντλετον. Όλα στο 16ο επεισόδιο του I Pod This Game.

Ποιος είδε την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε MVP και δεν χειροκρότησε. Ποιος είδε τον λόγο του Greek Freak και δεν ανατρίχιασε , δεν συγκινήθηκε, δεν δάκρυσε. Ποιος δεν παρακολούθησε όσα έγιναν τα ξημερώματα της Τρίτης (25/6) και δεν χαμογέλασε.

Ρητορικά τα ερωτήματα, αν και στο Χιούστον είχαν διαφορετική άποψη . Βλέπετε, το 78-23 στην ψηφοφορία δεν έπεισε τους Ρόκετς πως ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς ήταν ο MVP της σεζόν 2018/19. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας τα βάζουν με τους Τεξανούς στο 16ο επεισόδιο του I Pod This Game και εξηγούν πως η συμπεριφορά τους δεν ταιριάζει σε καμία περίπτωση με το NBA way of thinking and acting.

Άντονι Ντέιβις και Free Agency, Κρις Μίντλετον και supermax επέκταση, Εθνική Ελλάδας, το δύσκολο καλοκαίρι των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ο επόμενος MVP, το αμήχανο timing της τελετής των βραβείων της κανονικής περιόδου, όλα μπήκαν στο μικροσκόπιο με την έναρξη του επεισοδίου να είναι αρκετά... έντονο ελέω Χιούστον Ρόκετς.

Κάντε εγγραφή για να ακούτε πρώτοι το I Pod This Game στο Soundcloudκαι στο Spotify

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ