ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Παναγιώτης Γκιώνης: "Θέλω να ξαναδώ τον Παναθηναϊκό στην κορυφή"

Ο Παναγιώτης Γκιώνης εν ώρα αγώνα στους Ολυμπιακούς του Ρίο
Ο Παναγιώτης Γκιώνης εν ώρα αγώνα στους Ολυμπιακούς του Ρίο EUROKINISSI

Παναγιώτης Γκιώνης: Ο πρωταθλητής του πινγκ-πονγκ μιλά για την πέμπτη του συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα όνειρά του, τη ζωή του και την αγαπημένη του ομάδα, τον Παναθηναϊκό.

Και σφραγίσματα και εξαγωγές και γέφυρες. Και φρονιμίτες και εμφυτεύματα και όλα. Μέλλον λαμπρό ανοιγόταν στην επαγγελματική καριέρα του Παναγιώτη Γκιώνη, με το οδοντιατρείο του, με τους πελάτες του, με τα όλα του. Η ζωή όμως- ως γνωστόν- έχει άλλα σχέδια. Και όταν μάλιστα ευνοούνται από την στόφα, το ποιόν και το ταλέντο του πρωταγωνιστή, ακόμη καλύτερα! Γιατί ο πρωταγωνιστής, ο Παναγιώτης Γκιώνης είχε άλλο μαράζι και τ΄όνομά του εκτοξεύτηκε αλλιώς…

Ο 41ός ετών πρωταθλητής του πινγκ-πονγκ λοιπόν, έκανε λαμπρή επιλογή και αφοσιώθηκε στην επιτραπέζια αντισφαίριση που έμελλε να του προσφέρει χαρές, κατακτήσεις, διακρίσεις και επιτυχίες: Τι, ασημένιος με την Εθνική στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2013 και χάλκινος στο μονό, τι νούμερο “18” παγκοσμίως ένα χρόνο μετά, τι σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής πρόπερσι, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξή του στο Sports3.gr

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ