ΣΤΗΛΕΣ

Σκοτάδι πυκνό έπεσε σε αγώνα βόλεϊ στην Πολωνία (VIDEO)

Σκοτάδι πυκνό έπεσε σε αγώνα βόλεϊ στην Πολωνία (VIDEO)

Η αναμέτρηση ανάμεσα στην Στότσνια κόντρα στην Τρεφλ για το πολωνικό πρωτάθλημα διεκόπη λόγω βλάβης σε μετασχηματιστή που έριξε τα φώτα της "Αζότι Αρένα".

Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να συμβούν και στις καλύτερες οικογένειες. Στην προκειμένη περίπτωση σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα βόλεϊ του κόσμου, όπως είναι δίχως αμφιβολία το πολωνικό.

Η Στότσνια με μια πλειάδα αστέρων στο ρόστερ της όπως ο Κούρεκ, ο Καζίτσκι, αλλά και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Λούκας Ζιγκάντλο, ετοιμαζόταν για το ντεμπούτο της στο πολωνικό πρωτάθλημα κόντρα στην Τρεφλ.

Μόνο που οι περίπου 5.000 θεατές που βρέθηκαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση στην "Αζότι Αρένα" έφυγαν άπραγοι. Για την ακρίβεια παρακολούθησαν μόλις δέκα πόντους αφού η αναμέτρηση διεκόπη στο 5-5 του πρώτου σετ.

Αιτία; Ένα βραχυκύκλωμα σε έναν μετασχηματιστή ο οποίος έριξε τα φώτα στην κεντρική σάλα. Οι άνθρωποι του γηπέδου έκαναν ότι μπορούσαν, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να επιδιορθωθεί η βλάβη και έτσι ο αγώνας θα συνεχιστεί άλλη φορά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ανέβασε η πολωνική ομάδα στον επίσημο λογαριασμό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ