ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σάμαρης βάζει... φωτιά στη Μπενφίκα!

Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo)
Benfica's Samaris, celebrates after scoring his team's second goal against Moreirense during a Portuguese league soccer match at Benfica's Luz stadium in Lisbon, Saturday, Aug. 29, 2015. (AP Photo/Steven Governo) AP PHOTO/STEVEN GOVERNO

Ο Ανδρέας Σάμαρης θέλει να παραμείνει στην Πορτογάλια και σύμφωνα με δημοσίευμα δεν θα έλεγε "όχι" στην προοπτική να αγωνιστεί στην Πόρτο και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Τον πέμπτο του χρόνο στην Πορτογαλία και την Μπενφίκα διάγει ο Ανδρέας Σάμαρης. Ο 29χρονος μέσος τα προηγούμενα χρόνια είχε ενεργό ρόλο στο ρόστερ όντας βασικός και με μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου, όμως τελικά παρέμεινε στη Λισαβόνα αφού δεν ήθελε να μετακομίσει ούτε στην Αλ Χιλάλ, αλλά ούτε σε κάποια άλλη από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για εκείνον.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Record" ο Ανδρέας Σάμαρης είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του στην Πορτογαλία ακόμα και μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Μπενφίκα το καλοκαίρι του 2019. Ο 29χρονος Έλληνας μέσος είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο ζωής στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου και θέλει να παραμείνει εκεί.

Για αυτό το λόγο δεν θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη πρόταση ακόμα και από τις μεγάλες αντιπάλους της Μπενφίκα, την Σπόρτινγκ και την Πόρτο. Την ίδια ώρα οι "αετοί της Λισαβόνας" εκτιμούν την προσφορά του παίκτη όλα αυτά τα χρόνια, όμως ο Λουίς Φελίπε Βιέρα δεν τον υπολογίζει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος ο Σάμαρης μετρά μόλις 71' λεπτά συμμετοχής μπαίνοντας ως αλλαγή σε δύο αγώνες.

Photo Credits: AP Photo/Steven Governo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ