ΣΤΗΛΕΣ

Ο Άρης "πέταξε" για την Κύπρο σε δύο... δόσεις

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης "πέταξε" για την Κύπρο τη Δευτέρα (29/7) για τον αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού σε δύο... δόσεις. Στη μία πτήση ήταν το προπονητικό τιμ και λοιπά στελέχη και στην άλλη, μερικές ώρες αργότερα, οι παίκτες.

Ένα πρωτότυπο γεγονός σημειώθηκε τη Δευτέρα (29/7) στον Άρη. Σύμφωνα με παρασκηνιακή στήλη της εφημερίδας "Γάτα", η αποστολή των "κίτρινων" που αναχώρησε για τη Λάρνακα "πέταξε" σε δύο δόσεις.

Στη μία, τα ξημερώματα (06.00), ήταν το προπονητικό τιμ και λοιπά στελέχη (μαζί τους και ένας παίκτης), ενώ στην άλλη οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της αποστολής μόνοι τους, που αναχώρησαν μερικές ώρες αργότερα μέσω Αθηνών.

Δεν διευκρινίζεται ο λόγος που μπορεί να συνέβη αυτό, ενώ την είδηση μετέφερε και η κυπριακή ιστοσελίδα themasports.tothemaonline.com στις 29 Ιουλίου: "Το προπονητικό τιμ, το προσωπικό, καθώς και ένας ποδοσφαιριστής… πέταξαν πρωί – πρωί της Δευτέρας γύρω στις 06:00, ενώ οι παίκτες μόνοι τους, χωρίς συνοδό, μέσω Αθηνών, στις 11.30".

Όπως και να 'χει, ο Άρης, που βρίσκεται ήδη στην Κύπρο, θα παλέψει την Πέμπτη (1/8, 20.00, OTE 1) να κατακτήσει την πρόκριση απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού, μετά το 0-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η αποστολή των "κίτρινων", που επιδιώκουν να περάσουν στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League, απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Κουέστα, Έμαν, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ροζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Μπάσα, Λάρσον, Λούκας Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Νίκο Μαρτίνες, Τόνσο, Ντουάρτε, Ιντέγε, Δεληζήσης, Κωνσταντινίδης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ