ΣΤΗΛΕΣ

Εσιέν: "Είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ"

Chelsea's Michael Essien controls the ball during their English League Cup soccer match between Arsenal and Chelsea at the Emirates stadium in London Tuesday, Oct. 29, 2013. (AP Photo/Alastair Grant)
Εσιέν Τσέλσι (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Μάικλ Εσιέν με τη σπουδαία καριέρα στην Τσέλσι (δύο πρωταθλήματα, ένα Champions League), αποκάλυψε ότι είναι υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με την Τσέλσι ο Μάικλ Εσιέν κατέκτησε δύο πρωταθλήματα, τέσσερα FA Cup, ένα Community Shield και ένα Champions League. Ανήκε στην ομάδα του Λονδίνου από το 2005 μέχρι το 2013, με έναν δανεισμό στη Ρεάλ Μαδρίτης στο διάστημα αυτό. Ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε εισηγηθεί την απόκτησή του από τη Λιόν και με τους "μπλε" κατέγραψε 168 συμμετοχές, έχοντας και 17 γκολ.

Και όμως, παρότι με την Τσέλσι έκανε ενδεχομένως τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του, ο Γκανέζος, που πέρασε και από τον Παναθηναϊκό ανεπιτυχώς, δήλωσε ότι στην Αγγλία άλλη ομάδα υποστήριζε. Μιλώντας στο τηλεοπτικό σόου superstar, ο 36χρονος ανέφερε:

"Δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται να το δηλώσω, αλλά πάντα ήμουν μεγάλος υποστηρικτής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ". Σημειώνεται ότι σε ηλικία 16 ετών ο Αφρικανός ήταν κοντά στη Γιουνάιτεντ, αλλά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια εργασίας.

Ο Εσιέν που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από την Persib της Ινδονησίας, φημολογείται ότι ίσως συνεχίσει στην καριέρα του στη Νότια Κορέα.

(AP Photo/Alastair Grant)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ