ΣΤΗΛΕΣ

Απρόσκλητος επισκέπτης στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
Ζαμπά EUROKINISSI

Την παράσταση στην προπόνηση της Τετάρτης (11/7) στον ΠΑΟΚ έκλεψε ένας σκύλος που μπήκε στο γήπεδο και βρέθηκε τετ α τετ με τον Ρέι, που μπλόκαρε. Στην Ολλανδία και ο Λούμπος Μίχελ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δούλεψε την Τετάρτη (11/7) με τους ποδοσφαιριστές του στην τακτική, δίνοντας έμφαση στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ είχε ως εξής: "Μαθήματα επιθετικής τακτικής είχε η απογευματινή προπόνηση της Τέταρτης (11.07) με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ετοιμάζει την ομάδα του για το φιλικό με τη Γάνδη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δίνει μεγάλη σημασία στην αφομοίωση της τακτικής φιλοσοφίας της ομάδας από όλους τους παίκτες και επιμένει στους επί μέρους τομείς του παιχνιδιού. Οι ασκήσεις γίνονταν σε δύο γκρουπ και όσοι δεν συμμετείχαν στην τακτική, έπαιζαν διπλό σε μικρό γήπεδο με συγκεκριμένο στόχο.

Την παράσταση έκλεψε ο σκύλος που μπήκε στο γήπεδο, έφυγε με μεγάλη εκρηκτικότητα στο transition αποφεύγοντας τους αντιπάλους και βρέθηκε τετ α τετ με τον Ρέι που μπλόκαρε. Οι Αμρ Ουάρντα και Λάζαρος Λάμπρου προπονήθηκαν κανονικά, ενώ ο Τιμπό Μουλέν ακολούθησε τμήμα της προπόνησης κι έπειτα συνέχισε ατομικό πρόγραμμα με μπάλα".

ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΕΛ

Το, προ ημερών ταξίδι του Λούμπος Μίχελ στην Ολλανδία στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ δεν έφερε εξελίξεις στα μεταγραφικά του Δικέφαλου. Ο Λούμπος Μίχελ βρίσκεται για δεύτερη φορά, από το βράδυ της Τρίτης κοντά στην ομάδα και θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες αν αυτή την φορά η παρουσία του στην Ολλανδία, θα έχει και κάποια οριστική εξέλιξη στα ανοικτά θέματα ενίσχυσης της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Μίχελ παρακολούθησε την απογευματινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και θα βρίσκεται και στο αυριανό φιλικό της ομάδας του με την Γάνδη (19.00).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ