ΣΤΗΛΕΣ

Τρέλα στην διεθνή πιάτσα σκαόυτερς με Χατζηγιοβάνη!

Χατζηγιοβάννης
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το "24ο Ευαγγέλιο" αποκαλύπτει την παρέλαση στα ματς του ΠΑΟ για το νεαρό εξτρέμ. Ποιες ομάδεςτων "σκάναραν" τελευταία, πόσο τον κοστολογεί πλέον η αγορά και γιατί στην εποχή Νταμπίζα δεν θαπουλάνε πλέον με τιμές αλά Βλαχοδήμου.

Όλος ο κόσμος μιλάει με θαυμασμό για την ομάδα με τα «μωρά» του Γιώργου Δώνη και στην διεθνή πιάτσα των σκάουτερς αυτός που έχει μεγάλη πέραση την συγκεκριμένη εποχή είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης!

Ο νεαρός εξτρέμ παρότι μας "συστήθηκε" την περασμένη σεζόν, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να του δίνει ευκαιρίες μάλλον… περίμενε τον Δώνη να αναλάβει προπονητής στο "τριφύλλι" για να "εκτοξευθεί".

Σε τέτοιο βαθμό που αυτή την εποχή αποτελεί έναν από τους ελάχιστους "Σουπερλιγκάτους" παίκτες και δη Έλληνες, που έχει αναγκάσει ξένες ομάδες να στέλνουν σκάουτερς στη χώρα μας προκειμένου να τον "σκανάρουν"!!

Χωρίς υπερβολή το όνομα του Χατζηγιοβάνη παίζει πλέον δυνατά στα τμήματα σκάουτινγκ ομάδων της Ιταλίας, της Ολλανδίας, του Βελγίου και της Γερμανίας. Για παράδειγμα στα τελευταία ματς του Παναθηναϊκού έκαναν σκάουτινγκ τον Χατζηγιοβάνη δυο μικρομεσαίες της ιταλικής Serie Α, ενώ και στα δυο τελευταία τον είδε η Άντερλεχτ (όπως και τον Τσιμίκα του Ολυμπιακού κόντρα σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ).

Από εκεί και μεταφέρουμε κάποιες… λεπτομέρειες από όσα ακούγονται και στην πιάτσα agents. Όπως ότι κοστολογείται πλέον πάνω από 1,5 εκατ. € , κοντά στα 2, παρόλο που η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στις 600.000.

Από την άλλη υπάρχει κι ένας Νταμπίζας που θέλει να φτιάξει υπεραξίες στους ταλαντούχους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού και δεν θα υποκύψει σε τέτοια ποσά (για τον Κουρμπέλη δεν συζητούσε καν για κάτω από τα 3 εκατ. €!

Άλλωστε, όπως έχουν αντιληφθεί οι αγορές και οι ειδικοί έχουν περάσει οι εποχές στον Παναθηναϊκό που (ξε)πουλούσαν παίκτες. Παράδειγμα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που σύμφωνα με τον αστικό μύθο πουλήθηκε στην Μπενφίκα αντί 2,4 εκ. €, αλλά στο Ταμείο της ΠΑΕ κατέληξαν μόνο 1.180.000!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ