24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Το ραντεβού, η συνθήκη και η σχέση!

Το ραντεβού, η συνθήκη και η σχέση!

Πότε θα συναντηθούν Αλαφούζος - Βαγιαννίδης, η απαραίτητη "συνθήκη" για Γιάννου στον Παναθηναϊκό, οι δυο πιτσιρικάδες που στέλνει ο Ρόκα στην Ολλανδία και η σχέση της ανανέωσης του Μαρτίνς με Χασάν! Όλα στο 24ο Ευαγγέλιο.

Tέσσερα... μικρά Ευαγγέλια σε ένα 24ο Ευαγγέλιο. Τα τρία έχουν να κάνουν με τον Παναθηναϊκό και το ένα με τον Ολυμπιακό. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Οριστικό: Δευτέρα ή το αργότερο Τρίτη, θα γίνει το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Γιώργο Βαγιαννίδη και την οικογενειά του, που θα κρίνει και την υπόθεση της ανανεωσής του με τον Παναθηναϊκό. Είναι το τελικό ραντεβού, που δεν έγινε λόγω της καραντίνας του κορονοϊού. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες αφού το περιβάλλον του νεαρού δεξιού μπακ χαφ επιμένει πως έχουν πέντε προτάσεις απο ομάδες του εξωτερικού (μία είναι δεδομένα η Λίντσερ). Το θέμα πάντως δεν είναι πλέον οικονομικό και ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού αυτός που μέσω της προσωπικής τους επαφής μπορεί να αλλάξει... προτίμηση στον Βαγιαννίδη, ο οποίος καλοβλέπει τώρα το εξωτερικό. Όσον αφορά στο τόπο του ραντεβού, σίγουρα θα είναι στην... έδρα του Αλαφούζου

2. Παίζει ξανά, όπως διάβασα, για Γιάννου στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει άλλωστε και η γνωστή "σύνδεσή" του με τον Τσάβι Ρόκα απο την εποχή της ΑΕΚ Λάρνακας. Δεν θα... διαφωνήσω αλλά με μια σημαντική λεπτομέρεια. Ο Γιάννου μπορεί να αποκτηθεί μόνο ως αντι-Μακέντα! Ακόμη κι αν το δικό του deal χρειαστεί να κλείσει νωρίτερα απο την... πώληση του Ιταλού. Στο μπάτζετ του νέου Παναθηναϊκού δεν χωράνε μαζί τα συμβόλαια των Καρλίτος, Μακέντα και Γιάννου.

3. O Τσάβι Ρόκα μπορεί να βρίσκεται στην Καταλωνία αλλά κι απο εκεί δουλευει για τον Παναθηναϊκό. Για να καταλάβετε μου είπαν πως ζήτησε απο ατζέντη, με δυνατές άκρες στην Ολλανδία, να βρει ολλανδικές ομάδες για δυο ταλαντούχους επαγγελματίες ποδοσφαιριστες του Παναθηναϊκού, γεννημένους το 2001! Προκειμένου να πάνε δανεικοί και να βάλουν παιχνίδια στα πόδια τους. Ονόματα δεν διέρευσαν παρα μόνο οτι δεν πρόκειται για αμυντικούς ή τερματοφύλακες, για αυτό άλλωστε και η επιλογή του συγκεκριμένου πρωταθλήματος. Σε αυτή την κατηγορία απο το υπάρχον ρόστερ εντάσονται οι Βαγιαννίδης (λήγει βέβαια το συμβολαιό του), Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης.

4. Στην υπόθεση Χασάν, όπως πολύ εύστοχα παρατήρησαν και στην ψαγμένη πορτογαλική πιάτσα agents, το... πράγμα είναι υπεραπλουστευμενο. Αν μείνει ο Πέδρο Μαρτίνς στον "ερυθρόλευκο" πάγκο, με την ανανέωση της συνεργασίας του να φαντάζει πλέον ως η πιo πιθανή εξέλιξη, ο Ολυμπιακός θα κάνει κίνηση αγοράς του Αιγύπτιου απο την Μπράγκα. Διαφορετικά... δεν. Εννοείται πως δεν πρόκειται να παίξουν τα 2,5 εκατ. ευρώ κι ας ορίστηκε το συγκεκριμένο μπαι αουτ στον τελευταίο δανεισμό του Χασάν. Όπως θεωρείται δεδομένο πως για λογαριασμό του Ολυμπιακού θα παίξει.. .καλή μπάλα στην επαναδιαπραγμάτευση του ποσού ο "χρυσοδάκτυλος" ατζέντης του Μέντες. Λόγω της σχέσης του με την Μπράγκα.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ