24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Tο follow up Κυριάκου - ΠΑΟΚ κι ο Καμπετσής στο δρόμο του Βαγιαννίδη

Greece's Kyriakos Papadopoulos, right, runs for the ball in front of Estonia's Henri Anier during the World Cup Group H qualifying soccer match between Greece and Estonia at Georgios Karaiskakis Stadium, in Piraeus port, near Athens, on Thursday, Aug. 31, 2017. (AP Photo/Petros Giannakouris)
Greece's Kyriakos Papadopoulos, right, runs for the ball in front of Estonia's Henri Anier during the World Cup Group H qualifying soccer match between Greece and Estonia at Georgios Karaiskakis Stadium, in Piraeus port, near Athens, on Thursday, Aug. 31, 2017. (AP Photo/Petros Giannakouris) AP

Τα κοινά Βαγιαννίδη-Καμπετσή και ο ρόλος του Βρύζα, γιατί ο Κουτσολιάκος άφησε τον Παπαδόπουλο και πως μπορεί να περάσει στον "δικέφαλο", οι δυο Έλληνες άσοι που ανοίγουν Γραφείο και η ... έκπληξη με άλλη αποχώρηση από την αναμενόμενη σε Μπιγκφοράτη ομάδα.

To 24o Eυαγγέλιο μεταφέρει τρία δυνατά παρασκήνια που αφορούν βασικά ελληνικά μανατζερικά Γραφεία και πρωταγωνιστές που ιντριγκάρουν. Και σαν μπόνους ένα τέταρτο, που έχει να κάνει με μια... ανατροπή σκηνικού και προσώπου αποχώρησης, σε Μπιγκφοράτη ομάδα, που μπορεί να συμβεί, μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Έχουμε και λέμε:

1. Τον δρόμο του Γιώργου Βαγιαννίδη ακολουθεί και ο Αργύρης Καμπετσής. Όχι αυτόν που οδηγεί στην Ιντερ αλλά τον ίδιο μανατζερικό δρόμο. Όπως μεταφέρθηκε στην στήλη, ο 21χρονος επιθετικός-συμπαίκτης του "Βάγια" στον Παναθηναϊκό, συνεργάζεται με το Γραφείο των Ζήση Βρύζα και Ντίνου Διαμαντόπουλου, με έδρα την Θεσσαλονίκη.

O Kαμπετσής βέβαια δεν μένει ελεύθερος αλλά έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους "πράσινους". Μόνο που (τουλάχιστον όπως κυκλοφορεί στην πιάτσα) είτε με Δώνη, είτε χωρίς Δώνη στον πάγκο, πολύ δύσκολα θα βρίσκεται την νέα σεζόν στο ρόστερ του ΠΑΟ. Άλλωστε και να μείνει στην ιεραρχία των φορ στην ιδανικότερη περίπτωση θα υπολογίζεται ως τέταρτος. Οπότε...

Για τους γνώστες της ελληνικής πιάτσας agents, o Καμπετσής την τελευταία τριετία, από τότε δηλαδή που βιάστηκε να φύγει από την Ακαδημία του Ολυμπιακού για την δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ, αλλάζει τα Γραφεια σαν τα πουκάμισα. Αν και για αυτό βασικός υπεύθυνος δεν είναι ο πολύ ταλαντούχος επιθετικός αλλά ο πατέρας του, ο οποίος στην ουσία λειτουργεί ως μανατζέρ του. Τυχαία κάποιοι του έβγαλαν το... όνομα: "νέος μπαμπάς Χούτος".

Τώρα ο Καμπετσής, όπως λένε στην πιάτσα, θα "δουλευτεί" από τους Βρύζα - Διαμαντόπουλο. Και τα στοιχήματα μοιράζονται, μεταξύ του πόσο γρήγορα θα αλλάξει ξανά Γραφείο και του αν θα τον πάνε στον ΠΑΟΚ ή σε ομάδα του εξωτερικού. Υπομονή για να μάθουμε ποιοι θα δικαιωθούν.

2. Όταν πρωτο- κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πήρε ειδική άδεια από το Αμβούργο για να γυμνάζεται με τον ΠΑΟΚ, δημιουργήθηκαν πολυποίκιλες εντυπώσεις και μάλιστα ορισμένες λανθασμένες. Και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά... εντός "δικεφάλου" αφού και στον Ολυμπιακό, για παράδειγμα, προκλήθηκε η περιέργεια να πληροφορηθούν τα πως και τα γιατί της συγκεκριμένης ιστορίας. Πριν ακόμη προκύψει η αντίδραση Άμπελ Φερέιρα.

Πάμε τώρα και στο ζουμί: ο Κυριάκος, που δεν υπολογιζόταν στο Αμβούργο και είχε κατρακυλήσει στην 5η θέση της ιεραρχίας των σέντερ μπακ, προπονούμενος με την δεύτερη ομάδα, προσπάθησε να φύγει από τον Γενάρη. Μάλιστα πήγε, δοκιμάστηκε και κόπηκε λόγω... γονάτου σε Κίνα και Ρωσία, ενώ γενικά δεν έχει προτάσεις, σε συνδυασμό με το υψηλό κασέ του (στην γερμανική ομάδα καθάριζε κοντά στο 1,4 εκατ. ετησίως) και το βεβαρημένο ιατρικό του ιστορικό.

Στον ΠΑΟΚ ο Κυριάκος έχει το δικό του "φαν κλαμπ", αρέσει πως είναι δηλωμένος ΠΑΟΚτζής, αποτελεί βαρύ όνομα και στο ελληνικό πρωτάθλημα περνάει ακόμη η μπογιά του (αγωνιστικά). Aνεξάρτητα με την τωρινή εξέλιξη, αν μέχρι τον Αύγουστο δεν έχει βρει ομάδα και ο ΠΑΟΚ έχει κάνει τις πωλήσεις που θέλει (στόχος να μαζευτούν από αυτές μίνιμουμ 15 εκατ. ευρώ), δεν θα μας προκαλούσε έκπληξη να βλέπαμε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στα "ασπρόμαυρα". Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συμβιβαστεί και με ένα συμβόλαιο με φιξ αποδοχές κάτω από 400 χιλιάρικα συν μπόνους.

Και κάτι τελευταίο για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο: ο Πολ Κουτσολιάκος, ο ατζέντης που έκτισε την διεθνή καριέρα του, από τον περασμένο Δεκέμβριο έχει σταματήσει να τον εκπροσωπεί. Η διακοπή της συνεργασίας τους φέρεται να έγινε με πρωτοβουλία του ομογενή ατζέντη και με αφορμή την γκρίνια του άσου για το Αμβούργο (και όχι μόνο).

3. Και κάτι διαφορετικό από τα... νέα που κυκλοφορούν στην ελληνική πιάτσα agents. Aκούγεται πως ένα καινούργιο ελληνικό μανατζερικό Γραφείο είναι έτοιμο να "στηθεί" και τα πρόσωπα που θα το τρέξουν είναι δυο πολύ γνωστοί ποδοσφαιριστές, που έχουν αγωνιστεί και στο εξωτερικό. Μάλιστα ο ένας ως πιτσιρικάς, πέρασε κι από την Μπαρτσελόνα. Ο λόγος για τον στόπερ Αναστασιάδη και τον γκολκίπερ Σηφάκη!

4. Και ξαφνικά προέκυψαν... ενδείξεις και πληροφορίες που μπορεί να φέρουν μια ανατροπή (δεδομένων και πιθανοτήτων) που θα σηκώσει τεράστια (χρωματιστή) σκόνη!! Βέβαια αν γίνει, θα φανεί μετά την ολοκλήρωση των πλει οφ! Οι λίγοι πάντως που μπορούν να ερμηνεύσουν ρεπορτάζ και δημοσιεύματα (ελληνικά και... κυπριακά) και μαθαίνουν για αυτά που λένε τώρα συνεργάτες του αφεντικού-ιδιοκτήτη, δικαιωματικά μιλούν/βλέπουν προϋποθέσεις ανατροπής. Και να φύγει τελικό (ο) άλλος και όχι αυτός που τον έχουν... έτοιμο. Περισσότερα στα... προσεχώς.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ