24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Τα κλειδιά της υπόθεσης Σάσα

Τα κλειδιά της υπόθεσης Σάσα
EUROKINISSI SPORTS

Αποκαλυπτικό παρασκηνιακό 24ο Ευαγγέλιο για τον Βραζιλιάνο μέσο του Άρη που αρέσει στον Μαρτίνς, έχει ατζέντη φίλο του Γιώργου Σαββίδη και προτάσεις απο Αραβία.

O Λούκας Σάσα είναι ένας απο τους Σουπερλιγκάτους παίκτες, που όπως ήδη διαφαίνεται, θα έχουν την... τιμητική τους στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Κοινώς θα πρωταγωνιστήσουν, ειδικά στην μετά κορονοϊού εποχή που θα αλλάξει και τα οικονομικά-ποδοσφαιρικά δεδομένα.

Για τον Σάσα (όπως άλλωστε και για τον Λισάντρο Σεμέδο) έχει ήδη γραφτεί πως απασχολούν σοβαρά τον σχεδόν βέβαιο νέο πρωταθλητή Ολυμπιακό αλλά συγχρόνως υπάρχει ενδιαφέρον κι απο ομάδες του εξωτερικού. Εξηγούμεθα παρουσιάζοντας και όλο το παρασκήνιο της υπόθεσης Σάσα.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος μέσος πήγε το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος απο την βουλγαρική Λουντογκόρετς στον Άρη. Τον πήγε ο συμπατριώτης του ατζέντης Κορνατσίνι, ο οποίος έχει καλή σχέση με τον Γιώργο Σαββίδη, έπαιξε δυνατά ως υποψήφιος για νέος τεχνικός διευθυντής στον "δικέφαλο" και ήταν ο βασικός εμπλεκόμενος/μεσάζοντας στην υπόθεση της εισόδου της οικογένειας σε ομάδα της Βραζιλιάς. Βέβαια και τα δυο αυτά deal με τον ΠΑΟΚ χάλασαν. Λεπτομέρειες που ίσως αποδειχθούν καταλυτικές στο προσεχές μέλλον.

Ο Σάσα έχει συμβόλαιο ως το 2021 με τον Άρη, με ετήσιες καθαρές αποδοχές 250.000 την τρέχουσα σεζόν και 300.000 την ερχόμενη. Γράφτηκε πρόσφατα πως στο συμβολαιό του υπάρχουν δυο διαφορετικά μπάι άουτ: 600 χιλιάρικα για ομάδα του εξωτερικού, 1,2 εκατ. ευρώ για ελληνική! Παρότι τα συγκεκριμένα ποσά δεν διαψεύστηκαν, ο Καρυπίδης, έλεγε πρόσφατα στο περιβάλον του πως το μπαι άουτ είναι χαμηλότερο και τέτοιο που οποιαδήποτε μεγάλη ελληνική ομάδα μπορεί να το καλύψει! Λίγο μπέρδεμα μου κάνει πάντως.

Στον Ολυπιακό και συγκεκριμένα στον Μαρτίνς ο Σάσα αρέσει. Κάποιοι μάλιστα, στην ψαγμένη πιάτσα agents, υποστηρίζουν πως τον περασμένο Γενάρη ο Βραζιλιάνος θα είχε φορέσει τα "ερυθρόλευκα" αν δεν υπήρχε το ευρωπαϊκό απαγορευτικό ban για τον Άρη. Και κάπως έτσι προέκυψε ο Καφού απο την Λέγκια, ο οποίος αρχικά προοριζόταν για το "Βικελίδης", για να αντικαταστήσει τον Σάσα.

Στο δια ταύτα: αν ο Ολυμπιακός θέλει τον Σάσα δεν θα σταθεί εμπόδιο το όποιο μπάι άουτ. Άλλωστε δεδομένα έχει τις άκρες να τα βρει με τον Καρυπίδη και σε οικονομικά και σε έμψυχα ανταλλάγματα. Μόνο που δεν θα παίξει μόνος του. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να λέει βέβαια πως θέλει να συνεχίσει στον Άρη αλλά η πιάτσα γνωρίζει πως υπάρχει ήδη ομάδα που τον έχει στην λίστα της. Μιλάω για... ευρωπαική.

Προφανώς και δεν εννοώ την Αλ Ουάχντα του Αμπού Ντάμπι (ο Μανόλο Χιμένεθ πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην τεχνική της ηγεσία μετά το καλοκαίρι), ούτε ομάδα απο το Κατάρ που δεδομενα τον θέλουν. Μάλιστα ακούγεται πως εκπρόσωπος της πρώτης έκανε και ραντεβού τον Μάρτιο με τον Λούκας Σάσα. Πάντως και στον Άρη αναγνωρίζουν ότι με τη χρονιά που έχει κάνει ο Σάσα και σε συνδυασμό με όσα αναφέραμε είναι δύσκολο να τον κρατήσουν.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ