24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Σούπερ ντόμινο με Μπισάκα - Ομάρ - Γκασπάρ

Σούπερ ντόμινο με Μπισάκα - Ομάρ - Γκασπάρ

Το 24ο Eυαγγέλιο με αφορμή τα δημοσιεύματα για Μπρούνο Γκασπάρ - Ολυμπιακό, μεταφέρει πως συνδέεται με την πώληση του Μπισάκα στη Γιουνάιτεντ και την αντικατάστασή του με τον Ομάρ στην Κρίσταλ Πάλας. Τα 4 Γραφεία που εμπλέκονται και ο εκλεκτός του Μαρτίνς για “αντι-Ομάρ”

Πριν από λίγες ημέρες προέκυψε, μάλλον ξαφνικά, στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού... βαρβάτος δεξιός μπακ από την χώρα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο λόγος για τον Μπρούνο Γκασπάρ, τον 26χρονο Ανγκολέζο δεξιό μπακ της Σπόρτινγκ, που σύμφωνα με το πορτογαλικό δημοσίευμα απασχολεί εκτός από τους “ερυθρόλευκους” την ισπανική Χετάφε και δυο γαλλικές ομάδες (δεν τις κατονόμαζαν).

Μιλάμε για ένα ακραίο αμυντικό με χρηματιστηριακή αξία 3,1 εκατ. €, ο οποίος μόλις το 2015 πήγε ως ελεύθερος από την Μπενφίκα Β' στην Γκιμαράες και δουλεύοντας υπό τις οδηγίες του Μαρτίνς πουλήθηκε το καλοκαίρι του 2017 3,6 εκατ. € στην Φιορεντίνα και πέρσι από τους “βιόλα” στην Σπόρτινγκ αντί 4,1 εκατ. Λεπτομέρεια: ατζέντης του είναι ο Κάρλος Γκονσάλβες, ατζέντης των Μάρκο Σίλβα, Μπέντο και μια εποχή από τους αγαπημένους στα Γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας στον Πειραιά.

Το “βιογραφικό” και η... δυναμική του Μπρούνο Γκασπάρ, παραπέμπουν σε δεξιό μπακ που δεν θα μπορούσε να έρθει στον Ολυμπιακό για να αποτελέσει το μπακ απ του βασικού και σχεδόν αναντικατάστατου (την περασμένη, σούπερ, σεζόν του) Ομάρ Ελαμπντελαουί. Όταν μάλιστα για αυτόν τον ρόλο υπάρχει και ο αξιόπιστος Βασίλης Τοροσίδης. Η λογική, λοιπόν, ερμηνεία λέει πως είτε ο Ολυμπιακός (που μετράει πολύ ως μέγεθος στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό μέρκατ)... χρησιμοποιείται στην συγκεκριμένη υπόθεση για να κλείσει αλλού ο Μπρούνο Γκασπάρ ή κάτι άλλο τρέχει!

Το 24ο Ευαγγέλιο έψαξε αυτή την... περίεργη υπόθεση, τόσο στην πιάτσα agent της Πορτογαλίας, όσο και (κυρίως) σε εκείνη του Λονδίνου, με τις πληροφορίες που συλλέξαμε να συνδέουν τον Μπρούνο Γκασπάρ με μεταγραφική... καραμπόλα, στην οποία μπορούν να εμπλακούν τέσσερις ομάδες και ισάριθμα Γραφεία μεγαλοατζέντηδων!!

Εξηγούμεθα... Η Κρίσταλ Πάλλας, που τον Γενάρη του 2017 είχε αγοράσει αντί 15 εκατ. € από τον Ολυμπιακό τον (σημερινό αρχηγό της) Λούκα Μιλιβόγεβιτς, είναι έτοιμη να... μοσχοπουλήσει τον Άαρον Γουάν Μπισάκα. Ο 22χρονος διεθνής Άγγλος δεξιός μπακ, με χρηματιστηριακή αξία 35 εκατ. €, βρίσκεται προ των πυλών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μια δουλειά που πάει να ντιλάρει στα plus 60 εκατ. λίρες!

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ενημέρωση που έχει η στήλη αν και εφόσον γίνει αυτή η πώληση η Κρίσταλ Πάλας έχει ήδη έτοιμη μια sort list τριών δεξιών μπακ , στην οποία ξεχωρίζει/φιγουράρει ψηλά το όνομα του Ομάρ Ελαμπντελαουί! Εδώ έρχεται και κολλάει σαν “αντί-Ομάρ” στον Ολυμπιακό ο Μπρούνο Γκασπάρ της Σπόρτινγκ! Λέγεται μάλιστα πως ο συγκεκριμένος είναι ο “εκλεκτός” του Πέδρο Μαρτίνς, που τον έχει υποδείξει στους “ερυθρόλευκους” ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του Νορβηγού, αν ο τελευταίος πουληθεί στην Κρίσταλ Πάλας. Στην Πορτογαλία μάλιστα ακούγεται πως σε πρώτη φάση ο Ολυμπιακός τον διαπραγματεύτηκε για δανεικό με οψιόν αγοράς.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ