24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

"Σφήνα" της Αούστρια για Κάναντι

"Σφήνα" της Αούστρια για Κάναντι

Το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει πως ο Νταμίρ Κάναντι μπήκε σε πειρασμό και ξανασκέφτεται την επιστροφή του στο Περιστέρι λόγω της πρότασης που δέχτηκε από την μεγάλη αυστριακή ομάδα, η οποία τον θέλει για αντικαταστάτη του 'Ιλτσερ που πήγε στην Στουρμ.

Στην ελληνική ποδοσφαιρική κοινωνία και ειδικότερα σε αυτή του Ατρόμητου, αποτέλεσε κοινό μυστικό τον τελευταίο μήνα (με τα πλέι αουτ σε εξέλιξη & με “τελειωμένο” τον Σάββα Παντελίδη), πως ο Νταμίρ Κάναντι βρισκόταν πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Περιστεριώτικο πάγκο.

Σύμφωνα άλλωστε με την μανατζερική πιάτσα ο Αυστριακός τεχνικός το τελευταίο διάστημα - κι ενώ οι δικηγόροι του ήταν σε τελική συζήτηση/διαπραγμάτευση για να έρθουν σε συμβιβασμό και να λυθεί το συμβόλαιό του - είχε τακτική επικοινωνία με τον Γιάννη Αγγελόπουλο. Σε βαθμό που διαφαινόταν σχεδόν βέβαιη η Νο 2 θητεία του στον σύλλογο των Δυτικών Προαστίων.

Τι θα μπορούσε να αλλάξει αυτή την εξέλιξη; Να πάει στον Κάναντι πρόταση από μια παραδοσιακή δύναμη της πατρίδας του. Και όπως μεταφέρθηκε σήμερα στο 24ο Ευαγγέλιο, σφήνα στον Ατρόμητο μπήκε εσχάτως η Αούστρια.

Η παρηκμασμένη τα τελευταία χρόνια μεγάλη ομάδα της Βιέννης έμεινε εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων, έχασε και τον προπονητή της, τον 43χρονο Κριστιάν Ιλτσερ που αποχώρησε για την Στούρμ Γκράτς, κάνοντας αμέσως κίνηση προς τον Νταμίρ Κάναντι. Και με τον Αυστριακό να μπαίνει στον... πειρασμό και να το ξανασκέφτεται. Αούστρια είναι αυτή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ατρόμητος: Τέλος ο Παντελίδης, ανοίγει ο δρόμος για Κάναντι
TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ