24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Προς Σαμπντόρια ο Νικολάου με 5 εκατομμύρια ευρώ!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από καραμπόλα το 24ο Ευαγγέλιο, ενώ έψαξε στην Ιταλία για Κώστα Τσιμίκα, έπεσε πάνω στην μεταγραφική υπόθεση του πρώην συμπαίκτη του, Δημήτρη Νικολάου, που στην Γένοβα φέρει την υπογραφή Ρικάρντο Πετσίνι.

Το 24ο Ευαγγέλιο ψάχτηκε σήμερα στην Ιταλία για την υπόθεση Νάπολι - Τσιμίκα και κατά πόσο οι "παρτενοπέι" θα αποφασίσουν να σκάσουν τα 15 με 16 εκατ. ευρώ για την αγορά του, ποσό στο οποίο δύσκολα θα έλεγε όχι ο Ολυμπιακός.

Άκρη δεν βγάλαμε παρά μόνο οτι δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα τα εν λόγω χρήματα για την συγκεκριμένη απόφαση, αρκεί βέβαια να το αποφασίσουν! Απο ... καραμπόλα όμως, βγάλαμε μεταγραφικό λαβράκι με Ελληνα πρωταγωνιστή και μάλιστα μέχρι πρότινος "ερυθρόλευκο"!

Στο δια ταύτα και πάραυτα: για Τσιμίκα ρωτήσαμε, για Νικολάου βγάλαμε είδηση!! Όπως μεταφέρθηκε στην στήλη από πηγή που δεν αμφισβητείται η εγκυροτητά της, η Σαμπντόρια βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Εμπολι για την απόκτηση του Δημήτρη Νικολάου!! Με ένα ποσό μάλιστα της τάξης των 5 εκατομμυρίων ευρώ!

Το εντυπωσιακό είναι πως ο 21χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ παρότι δεν κάνει κάποια σούπερ σεζόν με την Εμπολί στην Serie B (11 συμμετοχές), πάει να κάνει σούπερ μεταγραφή στην Serie A. Ο λόγος έχει... ονοματεπώνυμο και συγκεκριμένα του Ρικάρντο Πετσίνι!
Πετσίνι είναι ο 42χρονος τσιφ σκάουτ της "Σαμπ", που το καλοκαίρι "μετακόμισε" στην Γένοβα απο την Εμπολί. Και στην Εμπολί ο Νικολάου πήγε επι δικής του θητείας, αποτελώντας προσωπική του επιλογή και προϊόν δικού του σκάουτινγκ...

Ο Ρανιέρι θέλει στόπερ και δη αριστεροπόδαρο στην "Σαμπ" και έτσι ο Πετσίνι προωθεί την περίπτωση του Νικολάου, τον οποίο πιστεύει πάρα πολύ. Θυμίζω πως η Εμπολι παρά τον υποβιβασμό της ενεργόποιησε τον Ιούνιο την οψιόν αγοράς του Νικολάου από τον Ολυμπιακό, ύψους περίπου 3,5 εκατ. ευρώ. 'Ενα deal που είχε την... υπογραφή του agent, Πιέρ Ισά.

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί αν κι εφόσον ολοκληρωθεί η πώληση του Δημήτρη Νικολάου απο την Εμπολι στην Σαμπντόρια(επαναλαμβάνω στην Ιταλία κάνουν λόγο πως η διαπραγμάτευση είναι στα 5 εκατ. ευρώ), είναι αν ο Ολυμπιακός έχει να εισπράττει από ποσοστό μεταπώλησης (συνηθίζει σταθερά να βάζει).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ