24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Παρασκήνιο: Έτσι ο Διούδης επέστρεψε στον Άρη

Παρασκήνιο: Έτσι ο Διούδης επέστρεψε στον Άρη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει γιατί ο Διούδης αψήφισε την μανατζερική συμβουλή να περιμένει μέχρι τον Αύγουστο, γιατί δεν έκλεισε σε κάποια από τις 5 ελληνικές ομάδες που τον ήθελαν και πώς είναι το deal της Μπριζ με τον Άρη που ο ίδιος ουσιαστικά πέτυχε.

Έπαιξε αυτό το καλοκαίρι για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο. Προερχόταν από μια σπουδαία σεζόν ως δανεικός στην ομάδα της Νέας Σμύρνης... Μέχρι και με άλλον (δυνατό) μάνατζερ συνεργάστηκε προκειμένου να κάνει μια καλή μεταγραφή αλλά τελικά αποφάσισε να επιστρέψει στον Άρη της Football League...

Ο Σωκράτης Διούδης, περί αυτού ο λόγος, μέχρι ένα βαθμό πλήρωσε το μπάι άουτ της Μπριζ. Αυτό ήταν 250.000 ευρώ αλλά στην πορεία ο βελγικός σύλλογος δέχθηκε να πέσει ακόμη και στα 100.000 ευρώ χωρίς και πάλι, όμως, να βρεθεί ομάδα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό για να καλύψει το ποσό.

- Στον Ολυμπιακό μετά την αποχώρηση του Ρομπέρτο ο Διούδης μόνο ως τρίτος θα μπορούσε να πάει.

- Στην ΑΕΚ προτίμησαν τον Μπάρκα.

- Στον Παναθηναϊκό ο Στραματσόνι θεωρούσε πως για το συνολικό “πακέτο” που θα έφτανε (οικονομικά) η απόκτηση του δεν άξιζε (και σε αυτόν άρεσε περισσότερο ο Μπάρκας).

- Στον Αστέρα Τρίπολης επέλεξαν την λύση του Ντοναρούμα προκειμένου να... ανοίξουν και την πόρτα του μεγαλο-ατζέντη Μίνο Ραϊόλα.

- Στον Πανιώνιο δεν τον ήθελαν ξανά δανεικό από την Μπριζ ενώ για ποσό μεταγραφής δεν έφταναν ούτε μέχρι τα 80 χιλιάρικα...

Ο 23χρονος διεθνής γκολκίπερ θα μπορούσε να περιμένει τον... Αύγουστο, όπως δηλαδή ήταν η μανατζερική συμβουλή. Τον (μεταγραφικό) μήνα των... ευκαιριών όλο και κάποια κενή θέση τερματοφύλακα θα προέκυπτε (βασικά για το εξωτερικό). Μόνο που ο Διούδης αποφάσισε με βάση το συναίσθημα, προτίμησε να ακούσει την καρδιά του και όχι την την λογική των επαγγελματιών ή το οικονομικό.

Ξεκαθάρισε έτσι στους εκπροσώπους του πως δεν θα περίμενε άλλες προτάσεις και θα γυρίσει στο “σπίτι” του δηλαδή στον Άρη, για να επανέλθουν μαζί στηνSuper League.

Πόσο ήθελε να ξαναφορέσει την φανέλα της ομάδας που τον ανέδειξε αποδείχθηκε από την πίεση που εξάσκησε ο ίδιος ο Διούδης στην διοίκηση της Μπριζ, προκειμένου να κατεβάσει τις απαιτήσεις τους. Και κατάφερε να τους πείσει αφού τοdealπροβλέπει: 50.000 ευρώ για την Μπριζ σε περίπτωση ανόδου του Άρη, άλλες 50.000 ευρώ για τους Βέλγους εφόσον παραμείνει στηνSuper Leagueκαι 35 % ποσοστό μεταπώλησης αν την επόμενη 2ετία ο Σωκράτης Διούδης κάνει μεταγραφή...

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24ο Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ