24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

ΠΑΟΚ: Στο μυαλό του Ιβάν Σαββίδη για Πρίγιοβιτς

ΠΑΟΚ: Στο μυαλό του Ιβάν Σαββίδη για Πρίγιοβιτς

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς δεν μπορεί να φύγει αν δεν κάνει μια τελευταία κουβέντα με τον Ιβάν Σαββίδη. Τα... Χριστούγεννα των παλαιοημερολογιτών που την καθυστέρησανε και τι βάζει στη ζυγαριά το αφεντικό του ΠΑΟΚ πριν αποφασίσει αν θα τα "σπρώξει" στον Σέρβο.

Εδώ (Θεσσαλονίκη) ο Πρίγιοβιτς, εκεί (Τζέντα) ο Πρίγιοβιτς, που θα κάτσει τελικά ο Πρίγιοβιτς; Αυτή η τρελή μεταγραφική ιστορία, που έφερε μαζί της το 2019, πιθανότατα να έχει το αναμενόμενο φινάλε (επειδή είναι πάρα πολλά τα λεφτά... Αλεκσάνταρ), δηλαδή να καταλήξει στην Αλ Ιτιχάντ, καλό θα είναι όμως, να κρατήσουμε και μια πισινή.

Ο ένας και μοναδικός λόγος, που μπορεί να φέρει και την ανατροπή, έχει το ονοματεπώνυμο Ιβάν Σαββίδης. Μιλάμε για τον ορισμό του απρόβλεπτου, πόσο μάλλον από την στιγμή που ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έχει τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση και ακόμη δεν τον έχει πει!

ΜΕΤΑ ΤΑ... ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Πότε θα γίνει αυτό; Μετά τα... Χριστούγεννα! Σοβαρολογούμε. Δεν είναι τυχαίο πως η τελική συζήτηση ή και συνάντηση του Σαββίδη με τον Πρίγιοβιτς ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη 8 Ιανουαρίου. Και όπως σας αποκάλυψε από χθες το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ η υπόθεση δεν πρόκειται να κλείσει πριν από την Τετάρτη (9/1) ενώ μέχρι τότε ο Σέρβος στράικερ δεν πρόκειται να υπογράψει στην Αλ Ιτιχάντ.

Οι ορθόδοξοι ανά τον κόσμο που ακολουθούν το παλαιό ημερολόγιο, δηλαδή εκατομμύρια πιστοί σε Ιεροσόλυμα, Ρωσία, Ουκρανία, Σερβία, Ελλάδα και άλλες περιοχές όπως το Άγιον Όρος, τιμούν στις 7 Ιανουαρίου την Γέννηση του Θεανθρώπου. Κάτι που ισχύει και για την οικογένεια Σαββίδη, οπότε ακόμη και το φινάλε της υπόθεσης Πρίγιοβιτς μπορεί να περιμένειαπό την στιγμή που είναι... Χριστούγεννα!

Κι ας καίγονται στην Αραβία, ο Μπίλιτς, οι συνεργάτες του και οι άνθρωποι της Αλ Ιτιχάντ για να τελείωνε... χθες η αγορά του Πρίγιοβιτς. Μπορεί ακόμη και ιατρικές εξετάσεις/ εργομετρικά να περάσει, αλλά αν δεν μιλήσει με τον Ιβαν δεν θα κλείσει.

ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάμε τώρα, να επιχειρήσουμε, να μπούμε στο μυαλό του Ιβάν Σαββίδη για τον χειρισμό της υπόθεσης Πρίγιοβιτς.Γιατί όπως ενδεχομένως έχετε αντιληφθεί ακόμη και οι στενοί συνεργάτες του στον Οργανισμό ΠΑΟΚ δεν είναι βέβαιοι για τις (τελικές) προθέσεις του "αφεντικού". Και για αυτό τον λόγο άλλωστε βλέπουμε μια μάλλον μουδιασμένη, υποτονική και όχι ξεκάθαρη επικοινωνιακή πολιτική από πλευράς “δικεφάλου” πάνω στο τι θα γίνει με τον Πρίγιοβιτς αλλά και την... επόμενη ημέρα (τον "αντι-Πρίγιοβιτς", καλέ).

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Θέλετε, για παράδειγμα, μια πρόχειρη απόδειξη πως ακόμη για τον ΠΑΟΚ η αποχώρηση Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ δεν έχει κλείσει;Ο Ευθύμης Κουλούρης, πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, που παίζει δανεικός στον Ατρόμητο, δεν έχει ειδοποιηθεί να είναι έστω.... έτοιμος για το ενδεχόμενο να διακοπεί ο δανεισμός του και να γυρίσει στην Τούμπα. Δεν ξέρω κι αν θα το πολύ ήθελε στο δεδομένο τάιμινγκ αλλά αυτό δεν μας απασχολεί τώρα...

ΤΑ 2.5 ΕΚΑΤ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΙΑ

Στο δια ταύτα:η υπόθεση Πρίγιοβιτς έσκασε την χειρότερη στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως για τον ηγέτη του είναι κάτι σαν μπροστά γκρεμός και πίσω ρέμα! Εξηγούμεθα:

Όσοι γνωρίζουν καλά τον Ιβαν Σαββίδη, από συνεργασίες μαζί του, ξέρουν πως αν το αποφασίσει έχει όχι μόνο το ρευστό, αλλά και τον... τρόπο να πείσει τον Πρίγιοβιτς να ξεχάσει τα 6 εκατ. € που του προσφέρουν συνολικά ετησίως οι Σαουδάραβες (βέβαια από αυτά τα λεφτά στον τραπεζικό του λογαριασμό θα μπαίνουν λιγότερα από 5 εκατ. το χρόνο). Και τα 2,5 εκατ. € που έχουν μεταφερθεί στον Σέρβο κίλερ πως θα του προσφέρει για να μείνει την επόμενη 4ετία στην Τούμπα, κάλλιστα μπορούν να γίνουν ακόμη και 3 εκατ. €!

ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ

Μόνο που σε μια τέτοια περίπτωση οι πέντε (Βαρέλα, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ) ανοικτές ανανεώσεις που περιμένουν άμεσα και οι άλλες δύο (Πέλκα, Πασχαλάκη) που θέλουν αναπροσαρμογή, μπορούν να τινάξουν την ισορροπία των αποδυτηρίων στον αέρα.

Κι αυτό η οικογένεια Σαββίδη και το γνωρίζει και θα το υπολογίσει πριν αποφασίσει αν πρέπει να τα σκάσει στον "Πρίγιογκολ". Δεν μπορείς να δίνεις 2,5 ή και 3 εκατ. σε ένα παίκτη σου και να αρνείσαι το εκατομμύριο που ζητάνε κάποιοι άλλοι βασικοί, αναντικατάστατοι και εξίσου κομβικοί στο πλάνο του Λουτσέσκου...

Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ

Από την άλλη πλευρά σε μια ομάδα που περιμένει 34χρονια την κατάκτηση του τίτλου και ο Πρίγιοβιτς αποδείχθηκε στον πρώτο γύρο πραγματικάο εκτελεστής που έκανε μακράν την διαφορά έστω και με λιγότερες τελικές από τους ανταγωνιστές τους, Ολυμπιακό κι ΑΕΚ, η απώλειά του μπορεί να κοστίσει κι αγωνιστικά κι εξωαγωνιστικά.

Πόσο μάλλον αν στο τέλος χαθεί το πρωτάθλημα. Οι οπαδοί τότε θα ξεχάσουν και τα εκατομμύρια πετροδόλαρα που έριξε στα πόδια του Σέρβου η Αλ Ιτιχαντ και τα όποια αξιοσέβαστα ποσά (σε συμβόλαιο 1 η και 2 εκατ. €) θα έχουν δοθεί για αξιόπιστο αντικαταστάτη του, βάζοντάς τα ευθέως με τον “λεφτά” Σαββίδη που δεν κατάφερε να τον κρατήσει στην Θεσσαλονίκη έστω μέχρι το καλοκαίρι.

Όλα αυτά ο Σαββίδης σίγουρα τα συν εκτιμάει πριν πάρει την τελική του απόφαση. Με τον Πρίγιοβιτς να γνωρίζει επίσης, όσο κι αν πιέζει πλέον για να πάει στην Αλ Ιτιχάντ, πως πριν κάνει μια τελευταία κουβέντα με τον Ιβάν δεν μπορεί να αποχωρήσει από την Τούμπα. Για πολλούς και διαφορετικούς λόγους...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αλ Ιτιχάντ: Ο Γκάρι Ροντρίγκες στην ομάδα που θέλει τον Πρίγιοβιτς
Κι όμως, ο Πρίγιοβιτς ήταν ο Νο2 στη λίστα της Αλ Ιτιχάντ
Τον Αλιόσα Ασάνοβιτς θα έχει στον πάγκο ο Πρίγιοβιτς αν πει το "ναι"
24ο Ευαγγέλιο: Το παρασκήνιο της υπόθεσης Πρίγιοβιτς - ΠΑΟΚ - Αλ Ιτιχάντ
ΠΑΟΚ: Κάθε γκολ 25.000 ευρώ, κάθε νίκη 50.000 ευρώ τα μπόνους του Πρίγιοβιτς!
TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ