ΣΤΗΛΕΣ

ΠΑΟΚ: Ο Κουλούρης μπήκε σε λίστες Γερμανών και Ιταλών

UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το "24ο Ευαγγέλιο" γράφει για την... πέραση που έχει εσχάτως ο Ευθύμης Κουλούρης όχι μόνο σε γερμανικές, αλλά και σε ιταλικές ομάδες, για το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ και τις ετήσιες αποδοχές του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος.

Η παρουσία του σκάουτ της Έμπολι το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, στη θύρα των VIP, για να παρακολουθήσει το Ελλάδα - Φινλανδία δεν αποτελεί πλέον... είδηση. Κι αυτό γιατί είναι γνωστό πως η ιταλική ομάδα “σκανάρει” σταθερά τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ενώ έχει γραφτεί πως της έχει προταθεί και ο Τάσος Μπακασέτας της ΑΕΚ.

Το φρέσκο νέο ήταν πως αυτή την φορά ήρθε να δει και τον Ευθύμη Κουλούρη με την “γαλανόλευκη”, κάτι που θα κάνει και την Κυριακή κόντρα στην Εσθονία. Για τον πρώτο σκόρερ της Super League με την φανέλα του Ατρόμητου εσχάτως έχουν προκύψει πάντως και οι... γερμανίδες, Φορτούνα Ντισελντορφ, Στουτγκάρδη, οι οποίες τον κάνουν σκάουτινγκ. Για την... ιστορία ο 22χρονος στράικερ έχει συμβόλαιο ως το 2021 με τον ΠΑΟΚ κι αποδοχές 250.000 € ετησίως!

Ο Παστορέλο φέρεται να έχει απορρίψει την πρώτη βολιδοσκόπηση της ΑΕΚ για τον Μπακασέτα, προκειμένου να ανανεώσει με ποσό προσφοράς κοντά στις 420.000 € (καθαρά τον χρόνο) συν μπόνους. Πόσα ζητάει ο Ιταλός ατζέντης για λογαριασμό του “Μπάκα”; Τα λεφτά του Μάνταλου, δηλαδή μια 600άρα ετησίως. Λεφτά που όπως ακούγεται πολύ δύσκολα θα προσεγγίσουν οι “κιτρινόμαυροι”...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ