24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

ΠΑΟΚ: Διώχνει τον Τόσκα

ΠΑΟΚ: Διώχνει τον Τόσκα
Τόσκα, ΠΑΟΚ (eurokinissi) EUROKINISSI

Το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει πως στον ΠΑΟΚ πήραν την απόφαση να διακοπεί ο δανεισμός του Τόσκα από την Μπέτις και για αυτό επιστρέφει ο Γιαννούλης.

Ο Γιαννούλης ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και την απάντηση στο γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση την αποκαλύπτει το 24ο Ευαγγέλιο. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης πήραν την απόφαση να διακόψουν τον δανεισμό του Τόσκα από την Μπέτις.

Ο Ουάρντα βέβαια ακόμα αρνείται πει το ναι στην ομάδα του Περιστερίου αλλά μέχρι την Τρίτη αναμένεται να πει το ναι. Διαβάστε όσα έγραψε το 24 Ευαγγέλιο.

"Η επιστροφή Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ μπορεί να χαλάσει μόνο αν συνεχίσει να αρνείται ο Ουάρντα. Deadline μέχρι αύριο το μεσημέρι. Αν και όλοι πιστεύουν πως ο Αιγύπτιος στο τέλος θα πει το "ναι", παίρνοντσς κάτι παραπάνω αφου δεν έχει πρόταση που να καλύπτει και τον ΠΑΟΚ.

Στην θέση του Γιαννούλη ο Ατρόμητος έχει ήδη κλείσει τον Κατράνη δανεικό από την Σεντ Ετιέν. Και ο ΠΑΟΚ αποφασίστηκε χθες βράδυ να πάρει τον Γιαννούλη γιατί θα διακοπεί ο δανεισμός και φεύγει ο Τόσκα..."


TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ