24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Πάει για Άραβας και ο Μπίσεσβαρ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ από ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Το 24ο Ευαγγέλιο έχει άγνωστα παρασκήνια από την πώληση του Φετφατζίδη στην πρώην ομάδα του Μπέργκ και αποκαλύπτει το γκελ του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ σε δύο αραβικές ομάδες και την πρόταση που είναι στο δρόμο.

Το τελευταίο βραδινό 24ο Ευαγγέλιο για τον μήνα Ιούνιο έχει μόνο... αραβο-θεσσαλονικιές ρίζες. Με την έννοια πως έχει να κάνει με πρασκήνια απο το deal Αλ Αιν - Φετφατζίδη, αλλά και με ρεπορτάζ που προέκυψε στα απόνερα αυτής της υπόθεσης, εμπλέκοντας παίκτη του ΠΑΟΚ αυτή τη φορά που αποτελεί αραβικό στόχο και έρχεται πρόταση.

Πάμε να τα πάρουμε, λοιπόν, με την σειρά:

Όχι ένα, αλλά δυο μανατζερικά γραφεία ενεπλάκησαν στην υπόθεση Φετφατζίδη - Αλ Αΐν. Για την ακρίβεια το ένα την ξεκίνησε, δηλαδή τον πρότεινε στον σύλλογο από το Ντουμπάι και έκανε τις πρώτες συζητήσεις, που όμως, δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Και το δεύτερο ήταν εκείνο που την ξανάβαλε στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, έπεισε τον Καρυπίδη να πέσει από τα 2 εκατ. ευρώ που απαιτούσε, βρήκε διάφορα τρικ να λειάνει την οικονομική διαφορά (το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων κας από το φιξ ποσό των 1,4 εκατ. ευρώ κι άλλα 300 χιλιάρικα σε σχετικά εφικτά μπόνους στόχων) και τελικά ντίλαρε.

Λεπτομέρεια: Η συμφωνία Καρυπίδη - Αλ Αΐν (όχι της αραβικής ομάδaς με τον "Φέτφα", το διευκρινίζω), είχε σχεδόν κλείσει από την περασμένη Πέμπτη στο Κολωνάκι. Κι ας ανακοινώθηκε ουσιαστικά το Σάββατο. Από την άλλη ο Φετφατζίδης ήταν θετικός αυτή τη φορά γιατί και τα λεφτά ήταν πάρα πολλά και επειδή άλλο Σαουδική Αραβία κι άλλο...Ντουμπάι!

ΞΗΡΑΣΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Mαθαίνω από τις πιάτσες των ατζέντηδων, τόσο την εγχώρια, όσο και τη διεθνή, πως είναι πολύ ζόρικα τα πράγματα ως προς τις πωλήσεις στον ΠΑΟΚ. Και εκεί θα έχει πολλή δουλειά ο νέος αθλητικός του διευθυντής, Ρέμπε, αλλά και πάλι τα αποτελέσματα φαντάζουν χλωμά τη δεδομένη στιγμή.

Με την έννοια πως αν περιμένει ο Σαββίδης να έρθουν προτάσεις στις τιμές των πολύ υψηλών μπάι άουτ που έχουν οριστεί για Γιαννούλη, Λημνιό. Σβιντέρφκσι, Άκπομ, Πέλκα και σία ή να πουληθεί κάποιος από τους Πασχαλάκη, Ουάρντα, το πιθανότερο είναι να μείνει στο περίμενε. Άλλωστε μέχρι τώρα δεν κινείται φύλλο, ούτε καν για τον Γιαννούλη έρχονται προτάσεις. Αφήστε που σταμάτησαν και τα δημοσιεύματα.

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΑ

Η λύση όμως, σε αυτή την απόλυτη "ξηρασία" από πλευράς προτάσεων προς τον δικέφαλο για παίκτες του (σε αντίθεση δηλαδή με το σκηνικό που έχει στηθεί στον μεγάλο ανταγωνιστή του, Ολυμπιακό), μπορεί να δοθεί όπως και στην περίπτωση του Φετφατζίδη στον Άρη από Αραβία μεριά.

Άλλωστε και η προηγούμενη "πώληση" (λόγω... μπάι άουτ τα εισαγωγικά) ήταν του Πρίγιοβιτς στην Σαουδική Αραβία με 10 εκατ. ευρώ ( όχι πως τα έχει εισπράξει όλα ακόμη ο ΠΑΟΚ).

Εξηγούμεθα: Στα απόνερα του deal Φετφατζίδη - Αλ Αΐν διέρρευσε προς το 24ο Ευαγγέλιο, από απόλυτα αξιόπιστη πηγή από τον ευρύτερο και πολύ ψαγμένο κύκλο της ελληνικής πιάτσας agents που έχει τα τελευταία χρόνια ανοίξει πάρε δώσε με Σ. Αραβία - ΗΑΕ- Κατάρ, πως αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ πιθανό να γίνει... Άραβας και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο 32χρονος Σουριναμέζος μέσος μπορεί μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι να ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ ως το 2022, αλλά κάνει σπουδαίο γκελ σε δυο αραβικές ομάδες, η μία σίγουρα από τα Η.Α.Ε. (δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι και η Αλ Αΐν που ψάχνει και για "δεκάρι" στη χώρα μας).

Οπότε τον Ιούλιο, σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, θα πρέπει στον ΠΑΟΚ να περιμένουν προσφορά για τον Μπίσεσβαρ (αν δεν έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικώς στην Τούμπα). Βέβαια μην ακούσουν Άραβες και νομίζουν πως θα έχουν για πέταμα τα πετροδόλαρα, όπως δηλαδή συνέβη με την Αλ Ιτιχάντ. Για τον Μπίσεσβαρ το ποσό που ακούγεται είναι λίγο κάτω από την τωρινή χρηματιστηριακή του αξία (η οποία είναι 2 εκατ. ευρώ).

Στο δια ταύτα: Δεν ξέρω πόσο θα τον κοστολογήσει ο Σαββίδης και αν θα τον πείσει ο τεχνοκράτης Γερμανός Ρέμπε να ενδώσει σε ένα τέτοιο λογικό ποσό, για έναν μάλιστα 32χρονο ποδοσφαιριστή. Ίσως βέβαια η υπόθεση να διευκολυνθεί από την ενδεχόμενη παραμονή του Άμπελ Φερείρα, με τον οποίο ο Μπίσεσβαρ είναι τουλάχιστον ξενερωμένος.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ