24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ολυμπιακός: Στην Τούμπα η Μπενεβέντο για τον Ελ Αραμπί

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
El Arabi, Olympiakos (eurokinissi) EUROKINISSI

To 24o Ευαγγέλιο και ο Ευάγγελος Μίχος αποκαλύπτουν πως σκάουτ της πρωτοπόρου της Serie B, Μπενεβέντο θα βρίσκεται στην Τούμπα για να τσεκάρει τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Στην Τούμπα θα βρίσκεται σκάουτ της Μπενεβέντο προκειμένου να τσεκάρει τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπι, όπως αποκαλύπτει το 24o Ευαγγέλιο και ο Ευάγγελος Μίχος. Ο Μαροκινός στράικερ βρίσκεται στο στόχαστρο της πρωτοπόρου της Serie B, η οποία αναζητά μία αξιόπιστη επιθετική για την κορυφή της επίθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για τη δεύτερη επίσκεψη ανθρώπων της ιταλικής ομάδας στην Ελλάδα σε διάστημα τεσσάρων ημερών, καθώς μεσοβδόμαδα ο Τεχνικός Διευθυντής, Πασκουάλε Φότζια έδωσε το παρών στις εξέδρες του "Γ. Καραϊσκάκης" για να "σκανάρει" τον Ελ Αραμπί στον αγώνα με την Άρσεναλ.

Την εφετινή σεζόν, ο Ελ Αραμπί έχει συνολικά 22 γκολ και έξι ασίστ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αποτελώντας μαζί με τον Ματιέ Βαλμπουενά τους δύο MVP του Ολυμπιακού. H Μπενεβέντο, στην οποία προπονητής είναι ο Πίπο Ιντζάκι, βρίσκεται στην πρώτη θέση της Serie B με 60 βαθμούς, 17 περισσότερους από τη δεύτερη Φροζινόνε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ