ΣΤΗΛΕΣ

Ολυμπιακός: Προτάθηκε και ο Ντιέγκο Ταρντέλι

Ολυμπιακός: Προτάθηκε και ο Ντιέγκο Ταρντέλι

Επιθετικοί φεύγουν από την Κίνα και τους συνδέουν με τους "ερυθρόλευκους" με τελευταίες περιπτώσεις τον Άλαν και τον 33χρονο Βραζιλιάνο, Ταρντέλι των 20 γκολ σε 29 ματς

Η αγορά της Κίνας φαίνεται πως απασχολεί τον Ολυμπιακό, όσον αφορά στην ανεύρεση του "εκλεκτού" του επιθετικού, για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ήδη από έχουν προταθεί αρκετοί παίκτες, με πιο χαρακτηριστική βέβαια την περίπτωση του Σοριάνο, που ίσως να είχε κλείσει τώρα στους "ερυθρόλευκους" αν δεν εμφανιζόταν η Αλ Χιλάλ που του πρόσφερε ετήσιες αποδοχές 4,5 εκατ. ευρώ!

Άλλη χαρακτηριστική περίπτωση "Kινέζου" αλλά... πανάκριβη, όπως έχει αποκαλύψει το24οΕυαγγέλιο, είναι και ο Γκρατσιάνο Πελέ! Πρόσφατα, γράφτηκε στα ελληνικά ΜΜΕ και ο 29χρονος Βραζιλιάνος Άλαν (8 εκ. € χρηματιστηριακή αξία), που μένει ελεύθερος από την Γκουανγκζχού και στην Ευρώπη έκανε όνομα στην Σάλτσμπουργκ. Στους υποψηφίους για τον Ολυμπιακό, πάντα απο την ίδια αγορά της Ανατολής, κάποιοι βάζουν και τον επίσης 29χρονο Βραζιλιάνο Κάρντεκ. Έχει βέβαια συμβόλαιο ως το 2020 με την Ντανγκντάι, αλλά και είναι ομόσταβλος των Μπονατίνι (της Γουλβς που προτάθηκε πρόσφατα) και του Σεμπά.

Στην Κίνα πάντως, χθες, έλεγαν πως ένας από τους πιθανούς ευρωπαϊκούς προορισμούς του Ντιέγκο Ταρντέλι είναι ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για 33χρονο Βραζιλιάνο φορ (δίδυμο πριν από χρόνια του Ροναλντίνιο στην Ατλέτικο Μινέιρο), που μετά από 4 χρόνια στην Σαντόνγκ Λούνενγκ τελειώνει το συμβόλαιό του στις 20 Ιανουαρίου του 2019!

Την τελευταία του σεζόν στην Κίνα είχε συνολικά 29 ματς/20 γκολ/10 ασίστ ενώ στην Ευρώπη αγωνίστηκε το 2007 στην Αϊντχόφεν και την προηγούμενη σεζόν στην Μπέτις. Έχει παίξει επίσης σε Ρωσία (Ανζί) και Κατάρ ενώ στην πατρίδα του μόνο σε μεγάλες ομάδες, Σάο Πάολο/Φλαμένγκο/Ατλέτικο Μινέιρο.

Όπως μεταφέρθηκε στην στήλη,ο Ταρντέλι προτείνεται σε διάφορες ομάδες στην Ευρώπη ανάμεσά τους και στους "ερυθρόλευκους". Στην Κίνα καθάριζε περίπου στα 3.500.000 ευρώ ετησίως ενώ τώρα διαπραγματεύεται με ποσά κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, το πλήρες όνομά του είναι Ντιέγκο Ταρντέλι Μαρτίνς. Το... Ταρντέλι προέκυψε επειδή ο πατέρας του ήταν φαν του πρώην διεθνή Ιταλού μέσου της Γιουβέντους, Μάρκο Ταρντέλι.

Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο ή όχι στην συγκεκριμένη υπόθεση:ατζέντης του είναι ο ίδιος με του Λούκας Πιαζόν, που είχε φτάσει πολύ κοντά στον Ολυμπιακό τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ