ΣΤΗΛΕΣ

Ολυμπιακός: Έτσι κλείνει ο Φακούντο

Ολυμπιακός: Έτσι κλείνει ο Φακούντο

Το 24ο Ευαγγέλιο έμαθε τα "θέλω" της Μπενφίκα: δανεικός για 1,5 χρόνο, χωρίς ενοίκιο αλλά αναλαμβάνοντας το συμβόλαιο του συν τις προμήθειες στους ατζέντηδες του Φερέιρα και βάζοντας οψιόν κοντά στα 7 εκ. €. Το "άκυρο" από Γαλατά, ο Αργεντινός που δεν... πολυθέλει Τουρκία, η υπόσχεση του ατζέντη του προς τους “ερυθρόλευκους” πως θα περιμένουν μέχρι τα Χριστούγεννα και οι αγγλικές σειρήνες.

Κρίσιμη η εβδομάδα που διανύουμε για την υπόθεση Φακούντο Φερέιρα στον Ολυμπιακό!

Όπως πληροφορήθηκε το " 24ο Ευαγγέλιο" Η Νο 1 επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς για τη θέση του φορ στον Ολυμπιακό και πρόταση του Πορτογάλου ατζέντη του στην διοίκηση των "ερυθρόλευκων", δεν "ψήνεται" για Τουρκία.

Κι ας γράφτηκε πως προτάθηκε εσχάτως στην Μπεσίκτας. Σίγουρα, πάντως, ο Αργεντινός στράικερ προτάθηκε προηγουμένως στην Γαλατασαράι, αλλά στην παρούσα φάση δεν κάνει... γκελ στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ.

Όσον αφορά στα όσα διέρρευσαν την προηγούμενη εβδομάδα από Πορτογαλία μεριά, δηλαδή πως ο Φακούντο δεν πολυθέλει Ελλάδα, τόσο η μανατζερική πλευρά του παίκτη, όσο και στον Ολυμπιακό δεν έχουν τέτοια εικόνα.

Προφανώς κάτι ξέρουν περισσότερο. Και επαναλαμβάνουμε πως αν οι "ερυθρόλευκοι" δεν κλείσουν την υπόθεση μέχρι τα Χριστούγεννα, μετά η πλευρά Φερέιρα εκτιμά πως θα έρθουν/προκύψουν προτάσεις από Αγγλία μεριά. Είτε από μικρομεσαίες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, είτε από πρωταγωνίστριες της Τσάμπιονσιπ.

Στο δια ταύτα: ο Φακούντο, σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση που έχει η στήλη από την πιάτσα αgents, έχει προταθεί στον Ολυμπιακό με δανεισμό 1,5 χρόνου, ακόμη και χωρίς ενοίκιο για αυτό το διάστημα.

Με τους "ερυθρόλευκους" όμως, να αναλαμβάνουν την υποχρέωση να πληρώσουν το συμβόλαιο του Αργεντινού (2,2 εκ. € τον χρόνο) συν τις προμήθειες στους ατζέντηδες του, αλλά και να δεχθούν οψιόν αγοράς κοντά στα 7 εκ. €! Λεπτομέρεια σημαντική: ο Φερέιρα έχει συμβόλαιο ως το 2022 με τους "αετούς"!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ