24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ολυμπιακός: Άλλο Βαλμπουενά κι άλλο Ίσλα

Chile defender Mauricio Isla (4) attempts to keep the ball inbounds as United States head coach Gregg Berhalter, left, watches during the first half of an international friendly soccer match, Tuesday, March 26, 2019, in Houston. (AP Photo/Eric Christian Smith)
Chile defender Mauricio Isla (4) attempts to keep the ball inbounds as United States head coach Gregg Berhalter, left, watches during the first half of an international friendly soccer match, Tuesday, March 26, 2019, in Houston. (AP Photo/Eric Christian Smith) AP PHOTO/ERIC CHRISTIAN SMITH

Το 24ο Ευαγγέλιο έχει το follow up για τον Χιλιανό Μαουρίσιο Ίσλα που μένει ελεύθερος από τη Φενέρ και οι Τούρκοι τον εμφάνισαν ως "αντι-Ομάρ". Γιατί είναι από τους παίκτες που δεν "πολυγουστάρει" ο Μαρτίνς.

Το Σάββατο έγινε πρωτοσέλιδο σε ελληνική αθλητική εφημερίδα και κυριακάτικα ρεπορτάζ στην Τουρκία, πως απασχολεί τον Ολυμπιακό για "αντί-Ομάρ". Ο λόγος για τον "famous" Μαουρίσιο Ίσλα, που δεδομένα έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, υπάρχουν όμως, πολλά... ΑΛΛΑ στην περιπτωσή του, εκτός του οτι είναι πολύ πρώιμη!

Μιλάμε βεβαίως, βεβαίως, για τον διεθνή Χιλιανό δεξιό μπακ -χαφ, που μένει ελεύθερος από τη Φενέρ και τον Ιούνιο θα κλείσει τα 32 του χρόνια. Υπό προϋποθέσεις, λοιπόν, θα μπορούσε -σε θεωρητική βάση- να παίξει μόνο αν τελικά δεν ανανεώσει ο Ομάρ. Και λέμε θεωρητικά γιατί ο Ολυμπιακός με την πλευρά του Νορβηγού είναι σε διαπραγμάτευση και τίποτα ακόμη δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Παρεμπιπτόντως στην Τουρκία, για να συνδέσουν και την υπόθεση Ίσλα, επιμένουν πως η Γαλατά έχει κάνει στον Ομάρ την καλύτερη προσφορά, 1,5 εκατ. ετησίως και signing fee 1 εκατ. ευρώ. Αυτά ακριβώς δηλαδή που η στήλη είχε αποκαλύψει από τον Μάρτιο. Και κάτι καινούργιο που μάθαμε, ο αδερφός και ατζέντης του Ρασίντ, ζητάει απο την Τσιμπόμ 1,5 εκατ. ευρώ ως πριμ υπογραφής επειδή είναι ελεύθερος.

ΜΕΤΡΙΑ ΣΤΗ ΦΕΝΕΡ, ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΑΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

Να επιστρέψουμε στον... προτεινόμενο Ίσλα, για τον οποίο το 24ο Ευαγγέλιο ρώτησε τις πιάτσες σκάουτ και ατζέντηδων. Μας είπαν πως είναι σε μεγάλη πτώση η καριέρα του, τα πήγε μετριότατα στην Φενέρ (καμία σχέση δηλαδή με τον Βαλμπουενά της Φενέρ, με τον οποίο συνυπήρξαν εκεί), είχε και κάποιες προστριβές, ενώ γενικότερα πρόκειται και για λίγο... ανακατωσούρα στα αποδυτήρια. Αυτό από την εποχή της Ουντινέζε κιόλας...

Από εκεί και πέρα άνθρωποι που γνωρίζουν τον Πέδρο Μαρτίνς αλλά και το στυλ του Χιλιανού (και δεν αναφέρομαι μόνο στο αγωνιστικό) ήταν σχεδόν βέβαιοι πως ο Πορτογάλος κόουτς δεν "πολυγουστάρει τέτοιους παίκτες"! Προφανώς στον Ολυμπιακό τον προωθεί το ελληνικό μανατζερικό κανάλι που έφερε και τον Ραμπέγιο στον Ατρόμητο τον Γενάρη.

Για την ιστορία, ο Ίσλα έχει 13 χρόνια στην Ευρώπη, με τη Γιουβέντους να πληρώνει 14 εκατ. ευρώ το 2012 στην Ουντινέζε ενώ τον πούλησε 4 εκατ. ευρώ το 2016 στην Κάλιαρι, αλλά τον επόμενο κιόλας χρόνο ο σύλλογος της Σαρδηνίας τον άφησε ελεύθερο και έτσι κατέληξε ως ελεύθερος στην Φενέρ!

Στην τελευταία πρέπει να περιμένει τον νέο τεχνικό διευθυντή αλλά και τον νέο προπονητή, που θα αποφασίσουν αν του κάνουν πρόταση για μονοετή ανανέωση. Προοπτική που στην Τουρκία την βλέπουν πολύ...χλωμή. Στο δια ταύτα ο Ίσλα είναι όνομα που θα μπορούσε να παίξει για τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν φτάνει...

Photo Credits: AP Photo/Eric Christian Smith

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ