ΣΤΗΛΕΣ

O Σάντος "βλέπει" Ποντένσε, η Μίλαν Ποντένσε και Καμαρά!

O Σάντος "βλέπει" Ποντένσε, η Μίλαν Ποντένσε και Καμαρά!

Το 24ο Ευαγγέλιο έμαθε για την αποστολή της Μίλαν στην Ελλάδα, το διαχρονικό ενδιαφέρον της για Ποντένσε, τον ρόλο του agent Μέντες που προτίμησε... Πειραιά από Μιλάνο, για την επικείμενη παρθενική κλήση του Πορτογάλου στην εθνική και πώς ο "απίστευτος Καμαρά" μπήκε στο σκάουτινγκ των "ροσονέρι".

Η παρουσία ανθρώπου της Μίλαν την περασμένη εβδομάδα στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπέτις, έβγαλε θεματάκια. Τουλάχιστον σύμφωνα με τις διεθνείς πιάτσες agents και scouts.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

1. Ο “ροσονέρο” βρέθηκε στο φαληρικό γήπεδο βασικά για να... κρατήσει σημειώσεις για τους δύο αντιπάλους της Μίλαν στον όμιλο του Europa League αλλά και με μια ... ειδική αποστολή. Ποια ήταν αυτή; Να “σκανάρει” τον Ντανιέλ Ποντένσε...

2. Ο Πορτογάλος “μικρός δαίμονας” και το περασμένο καλοκαίρι απασχόλησε την Μίλαν (ο Ζόρζε Μέντες έχει ανοικτό δίαυλο με Μιλάνο, πήγε τον Αντρε Σίλβα με 38 εκ. € απο την Πόρτο πέρσι και φέτος τον έστειλαν δανεικό στην Σεβίλη) αλλά ο “χρυσοδάκτυλος” ατζέντης του επέλεξε να φέρει τον Ποντένσε στον Ολυμπιακό λόγω και των... δουλειών που άνοιξε με τον Μαρινάκη στην Αγγλία με την Φόρεστ.

3. Η Μίλαν θα συνεχίσει όλη την σεζόν να κάνει σκάουτινγκ στον Ποντένσε, για τον οποίο ο Ολυμπιακός φαντάζει σαν ένα σκαλοπάτι στην καριέρα του αφού ήθελε μια ομάδα με ευρωπαϊκή προοπτική και τέτοιου επιπέδου για να καθιερωθεί και μετά να κάνει το άλμα στην Αγγλία, την Ιταλία ή την Ισπανία...

4. Για να συμβεί αυτό βέβαια θα πρέπει να γίνει μέλος και της εθνικής Πορτογαλίας, κάτι που ασφαλώς θα του ανεβάσει και την χρηματιστηριακή αξία (4,5 εκατ. € αυτή την στιγμή).

5. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έχουν στην μανατζερική πιάτσα, δεν θα αργήσει η κλήση του Ποντένσε από τον Φερνάντο Σάντος! Άλλωστε ο 22χρονος εξτρέμ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Σε αυτό σίγουρα θα τον βοηθήσει πολύ ο agent Mέντες, ο οποίος την δεδομένη στιγμή “μετράει” 16 ενεργούς διεθνείς στην ομάδα του Σάντος!!

6. Ο Μέντες για να πείσει τον Ποντένσε να έρθει στην Ελλάδα, του είχε πει πως θα ήταν και πιο εύκολο έτσι να κληθεί μέσα στην σεζόν 2018-19 στην Εθνική Πορτογαλίας. Και ο Ποντένσε μαζί με άλλους δυο πελάτες του Μέντες, τον Γιότα της Γούλβς και τον Ζοάο Καρβάλιο της Νότιγχαμ είναι κοντά στο να πάρουν τις κλήσεις...

7. Η... είδηση όμως, από την παρουσία του “κατασκόπου” της Μίλαν στο “Καραϊσκάκης” ήταν άλλη και είχε να κάνει με τον Μαντί Καμαρά! Δεν τον... ήξερε από πριν αλλά έφυγε έχοντας σημειώσει πρώτο το όνομα του μέσου από την Γουϊνέα στην ατζέντα του! Ο 21χρονος Καμαρά τον εντυπωσίασε ("απίστευτος" ήταν ο χαρακτηρισμός) και είναι βέβαιο πως εισηγήθηκε στους Λεονάρντο και Πάολο Μαλντίνι να ξεκινήσουν να του κάνουν σκάουτινγκ!!

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ