24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει με τον Βάγκνερ Λοβ!

Besiktas' Vagner Love celebrates after scoring a goal during the Champions League, round of 16, second leg, soccer match between Besiktas and Bayern Munich at Vodafone Arena stadium in Istanbul, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Besiktas' Vagner Love celebrates after scoring a goal during the Champions League, round of 16, second leg, soccer match between Besiktas and Bayern Munich at Vodafone Arena stadium in Istanbul, Wednesday, March 14, 2018. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Το "24ο Ευαγγέλιο" αποκαλύπτει πως ο Μαρτίνς απενεργοποίησε την μεταγραφική βόμβα του Ολυμπιακού, με τον free από την Μπεσίκτας Βραζιλιάνο φορ που... περίμενε την κλήση των "ερυθρόλευκων" για να έρθει Αθήνα, να υπογράφει τελικά στην Κορίνθιανς.

Και όμως, το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό για τον Ολυμπιακό.

Να μην... ολοκληρωνόταν δηλαδή στους Αβραάμ, Λοντίγκιν και Ζιλ Ντίας. Πέδρο Μαρτίνς επιτρέποντος, βεβαίως βεβαίως και ο οποίος... δεν!

Τι εννοούμε; Το 24ο Ευαγγέλιο έμαθε πως δεν ήταν σενάριο, αλλά πραγματικότητα οι διαρροές πως ο Ολυμπιακός παρά την απόκτηση του Σολδάνο συνέχισε τον Γενάρη να "χτενίζει" την αγορά για... επιθετική βόμβα! Τουτέστιν για έμπειρο/ώριμο, αποδεδειγμένα αξιόπιστο "κίλερ", που θα ήταν και βαρβάτο όνομα.

Πριν από λίγες ημέρες, άλλωστε, γράφτηκε σε ελληνικά ΜΜΕ πως ο Εζεκιέλ Λαβέτσι απασχόλησε σοβαρά τους "ερυθρόλευκους" αλλά ένας τραυματισμός του έβαλε απότομα τέλος στην όποια προοπτική. Για τον πανάκριβο Αργεντινό, που και στο παρελθόν ο Μαρινάκης επιχείρησε να τον δελεάσει και να τον φέρει στα μέρη μας, η στήλη δεν έχει να συνεισφέρει κάτι περισσότερο.

Πάμε τώρα και στην απόλυτα διασταυρωμένη είδηση, τόσο από την τουρκική πιάτσα agents, όσο κι από... Πειραιά μεριά:

Ο Ολυμπιακός είχε έτοιμο μεταγραφικό κόλπο γκρόσο με τον Βάγκνερ Λοβ! Για την ακρίβεια έτοιμο να το ενεργοποιήσει, αφού είχε φτάσει σε συμφωνία μαζί του.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος, που τον Γενάρη του 2018 ανάγκαζε την Μπεσίκτας να σκάσει 3 εκατ. € στην Αλάνιασπορ του...Τζαβέλα για να τον αγοράσει, μετά από ένα χρόνο τα... έσπασε μαζί της και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Κάπου εκεί, στο πρώτο 15νθημερο του Γενάρη, μπήκε στη... ζωή του Βάγκνερ Λοβ ο Ολυμπιακός. Το μανατζερικό κανάλι που τον... διακινεί ήταν γνωστό στους "ερυθρόλευκους" από παλαιότερες συνεργασίες. Οι συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών κάποια στιγμή οδήγησαν σε deal. Τι απέμενε; Η έγκριση του Πέδρο Μαρτίνς...

Ο Λοβ μπορεί να διέθετε το αγωνιστικό "πακέτο" του επιθετικού που ήθελε ο Πορτογάλος κόουτς, αλλά κάτι η ηλικία του, κάτι το... σταριλίκι του και κάτι το τάιμινγκ (μεσούσης της σεζόν), έκαναν εξαρχής επιφυλακτικό τον Μαρτίνς.

Σε συνδυασμό με το πρόσφατο... αντί - παράδειγμα Τουρέ, στη διοίκηση του Ολυμπιακού αυτή την φορά δεν θα... προσπερνούσαν την επιθυμία του κόουτς. Πόσο μάλλον και σε αντίθεση με τον περασμένο Αύγουστο, τώρα ο Μαρτίνς έχει κερδίσει με το σπαθί (δουλειά - χαρακτήρα) του, την αναγνώριση να αποφασίζει αυτός για το αν μια τέτοια μεταγραφή θα έκανε καλό στην ομάδα που έχτισε...

Στο δια ταύτα: Ο Ολυμπιακός είχε... συμφωνημένο τον Λοβ και περίμενε την ετυμηγορία του Μαρτίνς. Με την αρχική επιφύλαξη/διστακτικότητα του κόουτς, όταν ενημερώθηκε για την διαπραγμάτευση, να γίνεται άρνηση, όταν πληροφορήθηκε πως υπήρξε συμφωνία.

Κάπως έτσι ο Βάγκνερ Λοβ, που κι αυτός από την πλευρά του ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, επέλεξε να μην... περιμένει άλλο, επιστρέφοντας στην Βραζιλία και σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες. Η μεταγραφή του στην Κορίνθιανς ανακοινώθηκε 25 Ιανουαρίου...

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ