24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ο Μάνταλος προτάθηκε στην Γαλατά

ΓΙΑΝΝΙΝΑ -ΑΕΚ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΑΝΝΙΝΑ -ΑΕΚ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η πώληση του Μπελχαντά στην Αλ Ιτιχάντ δεν έχει κλείσει,αλλά η Γαλατά βγήκε στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Τι ισχύει με τον αρχηγό της ΑΕΚ.

Η Αλ Ιτιχάντ δεν έκλεισε τις μεταγραφές της με την απόκτηση του Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό, διότι, όπως έχει ενημερώσει σχετικά το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, ο Μπίλιτς ζήτησε να αποκτηθεί και “δεκάρι” με τον εκλεκτό να είναι ο Μπλεχαντά!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κωνσταντινούπολη βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με την Γαλατά για την αγορά του. Για την ακρίβεια με την τουρκική ομάδα τα έχουν βρει, αλλά με τον Μαροκινό μέσο τους χωρίζουν περίπου 1,5 εκατ. € το χρόνο. Ο Μπελχαντά ζητάει καθαρά πάνω από 6 εκατ. ευρώ, ενώ η Αλ Ιτιχάντ του προσφέρει λιγότερα από 5. Λιγότερα δηλαδή απ' όσα έδωσε στον “Πρίγιογκολ”!!

Η Γαλατά πάντως έχει βγει ήδη στις αγορές για τον “αντι-Μπελχαντα” με τους ατζέντηδες να της προτείνουν παίκτες για την συγκεκριμένη θέση. Ανάμεσά τους και ο Πέτρος Μάνταλος (αυτή είναι η είδηση), ο οποίος τους προτάθηκε στα τέλη της προηγούμενες εβδομάδας, χωρίς πάντως να κάνει ιδιαίτερο "γκελ" στους ανθρώπους της "τσιμ μπομ"!

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ