ΣΤΗΛΕΣ

Ο λόγος που ο Χιμένεθ είναι στην Ελλάδα!

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει τι έφερε τον Μανόλο ξανά στην χώρα μας. Γιατί δεν πήγε στο ΟΑΚΑ & δεν θέλει να εμπλακεί η παρουσία του με την ΑΕΚ, οι βόλτες του σε Γλυφάδα, Ακρόπολη, Xαλάνδρι, Θεσσαλονίκη και οι... επίμαχες 183 ημέρες.

O Mανόλο Χιμένεθ πήρε γεύση από Athens by night πηγαίνοντας να ακούσει τον... ΑΕΚτζή Πάνο Κιάμο, στο Ποσειδώνιο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε την αγαπημένη του βόλτα στη Γλυφάδα και ήπιε τον καφέ του, όπως συνήθιζε όταν καθόταν στον πάγκο της Ένωσης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ επισκέφθηκε το στέκι του για σουβλάκια στο Χαλάνδρι, στα "Τρία Αδέρφια".

Ο Μανόλο Χιμένεθ φρόντισε να πάρει και... αρχαιοελληνική ενέργεια, επισκεπτόμενος το Μουσείο της Ακρόπολης.

O Mανόλο Χιμένεθ ταξίδεψε και στην Θεσσαλονίκη για να συναντήσει ένα φίλο του οινοποιό.

Αντιθέτως, ο Μανόλο Χιμένεθ, παρότι η... δική του πρωταθλήτρια ΑΕΚ αγωνιζόταν το Σάββατο εντός έδρας κόντρα στη Λαμία, δεν πήγε στο ΟΑΚΑ! Ξεκάθαρα για λόγους... δεοντολογίας απέναντι στον συνάδελφό του Μαρίνο Ουζουνίδη, αφού δεν θα ήθελε και πολύ να παρεξηγηθεί και να σηκωθεί... σκόνη από μια ενδεχόμενη παρουσία του κι ενώ πριν από λίγο καιρό υπήρχε αμφισβήτηση για τον διάδοχό του.

Το 24ο Ευαγγέλιο "ψάχτηκε" για τον λόγο που ο Μανόλο Χιμένεθ μαζί με την σύζυγό του ήρθαν στην Ελλάδα την περασμένη Τετάρτη. Εξαρχής ο πρώην "κιτρινόμαυρος" κόουτς ξεκαθάρισε πως ο λόγος της επιστροφής του δεν είχε καμία σχέση, είτε άμεση είτε έμμεση, με την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα συνδύασε το ταξίδι του στην Ελλάδα και για διακοπές, αλλά υπήρχε και συγκεκριμένος, προσωπικός, λόγος.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε φίλους του στην Αθήνα, ο Χιμένεθ ήρθε ξανά στην χώρα μας για λόγους φορολογικούς. Συγκεκριμένα, έπρεπε να έχει συμπληρώσει 183 ημέρες παρουσίας στην Ελλάδα, μισό χρόνο και μια μέρα δηλαδή, μέσα στο 2018 και του έλειπαν... plus δύο εβδομάδες. Και φρόντισε να περάσει καλά, βλέποντας φίλους και γνωστούς!

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ