ΣΤΗΛΕΣ

O Λάζαρος της... 13ης Δεκεμβρίου

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ανατροπή δεδομένων όσον αφορά στην επιστροφή Χριστοδουλόπουλου, με την "επιβεβαίωση" του γιατρού, την επιθυμία του παίκτη και το "στοίχημα" να προλάβει τον "τελικό" με την Μίλαν.

Ήταν μόλις την προηγούμενη Παρασκευή που η πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού έκρυβε ένα μικρό σοκ.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που προοριζόταν για την... κορυφή της επίθεσης στο Περιστέρι και μόλις είχε ξαναμπεί σε καλό... αγωνιστικό φεγγάρι, έβγαινε νοκ άουτ με θλάση στους προσαγωγούς.

Το πρώτο 24ωρο ήταν δύσκολο για τον Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος καλά - καλά από τον πόνο δεν μπορούσε να περπατήσει. Η απογοήτευση του ίδιου ήταν μεγάλη, αφού όλα έδειχναν πως δύσκολα θα προλάβαινε να παίξει μέχρι το τέλος του 2018. Ο γιατρός του Ολυμπιακού όμως, ήταν πιο αισιόδοξος κόντρα στην... απαισιοδοξία του 31χρονου επιθετικού.

Η τρέχουσα εβδομάδα αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για τον Λάζαρο, η αποθεραπεία του οποίου πηγαίνει πολύ καλά, με τον παίκτη να... φορτσάρει για να προλάβει τον "τελικό" με την Μίλαν στο "Καραϊσκάκης" (13/12). Δεν θέλει να χάσει με τίποτα την αναμέτρηση που θα κρίνει την φετινή ευρωπαϊκή συνέχεια του Ολυμπιακού, δίνοντας μια επιπλέον πολύ σημαντική επιλογή στον Μαρτίνς. Ειδικά σε ένα ματς που θα χρειαστούν τουλάχιστον δυο γκολ...

Στο δια ταύτα: στην υπόθεση Χριστοδουλόπουλου, με βάση τα νέα δεδομένα, ο διεθνής άσος δίνει μάχη και μάλλον προλαβαίνει το ματς της 13ης Δεκεμβρίου με την Μίλαν που θα κρίνει το δεύτερο εισιτήριο πρόκρισης στον όμιλο του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ