24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ο Λάζαρος ποντάρει στο 5!

Ο Λάζαρος ποντάρει στο 5!

Το 24ο Ευαγγέλιο μεταφέρει τι ήταν αυτό που άκουσε/έμαθε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και τον έκανε ακόμη πιο αισιόδοξο για τον χρόνο επιστροφής του αλλά και για το... χαμόγελο που έκρυβε πολλά κατά το χθεσινό εξιτήριό του.

O μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό, δεν είναι άλλος απο τον κορυφαίο Έλληνα παίκτη της περσινής Super League, δηλαδή τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος από χθες γύρισε σελίδα και βρίσκεται σε... mood επιστροφής.

Μπορεί αυτή, βέβαια, να αργεί ακόμη αλλά ο διεθνής επιθετικός ήδη τη σκέφτεται και δείχνει αποφασισμένος να κερδίσει το... στοίχημα και να συντομεύσει το μεγάλο χρόνο που θα λείπει απο την ομάδα. Κι αυτό αφού όσα άκουσε απο τους γιατρούς του έδωσαν επιπλέον πίστη και αισιοδοξία. Εξηγούμεθα:

Ο Λάζαρος πήρε εξιτήριο χθες από το νοσοκομείο όπου έκανε την επέμβαση το περασμένο Σάββατο. Και όσοι τον είδαν ή μίλησαν λίγο μαζί του, κατάλαβαν πως παρά την ατυχία που τον βρήκε και τον σοβαρό τραυματισμό του που λογικά/θεωρητικά θα τον κρατήσει έξι με επτά μήνες εκτός αγώνων, ο διεθνής επιθετικός είναι σε αρκετά καλή ψυχολογική κατάσταση.

Δεν πονούσε, δεν έχει χάσει το κέφι του, γενικά ήταν ευδιάθετος ο Λάζαρος. Και αισιόδοξος πως τον Ιούλιο, δηλαδή σε πέντε μήνες, τουλάχιστον στο δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των "ερυθρόλευκων", θα είναι έτοιμος να μπει και να την ακολουθήσει.

Ο Λάζαρος ήταν ήρεμος, γιατί άκουσε απο τους γιατρούς να του εξηγούν αναλυτικά πώς πήγε η εγχείρηση, αλλά και την μετεγχειρητική κατάσταση/προοπτική.

Το σημαντικό, σύμφωνα με τα ιατρικά λόγια, ήταν πως δεν πρόκειται για μια πιο πολύπλοκη υπόθεση, κοινώς δεν προέκυψε κάτι που μπορούσε να κάνει πιο περίπλοκη και δύσκολη την κατάστασή του.

Ο Λάζαρος είναι... γερό σκαρί, καλά γυμνασμένος, τα τελευταία χρόνια πρόσεξε το σώμα του, γι' αυτό πιστεύει πως με την βοήθεια και του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού θα επιστρέψει νωρίτερα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Και είναι αποφασισμένος με σκληρή δουλειά να επισπεύσει το χρόνο και να τα καταφέρει!

Διαβάστε ακόμη:
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η απόγνωση του Λάζαρου στον τραυματισμό του
TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ