24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ο "καλός παίκτης, με κακή νοοτροπία" Νάγκι και η τουρκική αλήθεια για Μάνταλο

Ο "καλός παίκτης, με κακή νοοτροπία" Νάγκι και η τουρκική αλήθεια για Μάνταλο

Το 24ο Ευαγγέλιο γράφει για την υπόθεση Νάγκι/Παναθηναϊκού, για το "φλερτ" της Γκιοζτέπε με Μάνταλο και τι λένε στην Λιβαδειά για Ιωαννίδη - ΠΑΟΚ - Ολυμπιακό.

Το 24ο Ευαγγέλιο απευθύνθηκε στη διεθνή αγορά και τις... πιάτσες και έχει το follow up για τέσσερις μεταγραφικές υποθέσεις που απασχόλησαν τα τελευταία 24ωρα τα ελληνικά ΜΜΕ.

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΓΚΙ

O Ντομινίκ Νάγκι τελευταία φορά που αγωνίστηκε στο πολωνικό πρωτάθλημα ήταν στα τέλη Σεπτέμβρη. Συνολικά μετράει την τρέχουσα σεζόν με την Λέγκια: 19 συμμετοχές σε 4 διαφορετικές διοργανώσεις με 1 γκολ και μια ασίστ. Τελευταία του ήταν (90λεπτο) στις 23 Οκτωβρίου για το Κύπελλο. Από τότε είναι εκτός πλάνων ουσιαστικά στην Λέγκια, στην οποία πριν από τρία χρόνια κόστισε με αγορά 1 εκατ. ευρώ από την Φερεντσβάρος.

Σύμφωνα με την διεθνή πιάτσα agents, η Λέγκια τον είχε βγάλει αρχικά στην βιτρίνα για πώληση, βάζοντας του τιμή κοντά στο 1,5 εκατομμύριο. Προφανώς, για να συζητάει τώρα με τον Παναθηναϊκό τον δανεισμό του, ο 24χρονος διεθνής Ούγγρος εξτρέμ δεν θα έχει πέραση. Για την ακρίβεια η Βίντι και η Φερεντσβάρος από την πατρίδα του έχουν δείξει ενδιαφέρον και μια τουρκική ομάδα. Και σύμφωνα με το διεθνές σκάουτινγκ ριπόρτ είναι " ...καλός παίκτης με πολύ κακή νοοτροπία..."

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΝΤΑΛΟ - ΣΙΜΑΟ

Επαγγελματίες που γνωρίζουν πολύ καλά την ποδοσφαιρική αγορά της Τουρκίας, είναι κατηγορηματικοί πως δεν έχει καμία τύχη η "υπόθεση" της Γκιοζτέπε με τον Πέτρο Μάνταλο, αρχηγό της ΑΕΚ. Όπως χαρακτηριστικά μας μεταφέρθηκε, δεν μπορούν να πιστέψουν, ούτε τους προκύπτει από κάπου, πως μια μικρομεσαία τουρκική ομάδα -όπως η συγκεκριμένη- θα δώσει Γενάρη μήνα χρήματα και μάλιστα αρκετά για αγορά.

Στην γειτονική χώρα όλες οι ομάδες, ειδικά μετά και την αύξηση του φορολογικού συντελεστή, ψάχνουν στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι για ελεύθερους ή δανεικούς με συμβόλαια 400, 550, άντε των 600.000 ευρώ. Σε αντίθεση με του Μάνταλου είναι πολύ πιο πιθανό του Σιμάο στην Καϊσερισπόρ που τον θέλει δανεικό.

ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΜΕ ΦΩΤΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

Γράφτηκε πως ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, τον 20χρονο επιθετικό του Λεβαδειακού και γιο του παλαίμαχου στόπερ της Καλαμαριάς και του Ολυμπιακού. Αυτό που μεταφέρθηκε στη στήλη είναι πως ο Κομπότης προσπαθεί μέσω διάφορων ατζέντηδων να τον σπρώξει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε Ιταλία (Τζένοα, Ουντινέζε) ή Γερμανία.

Στην Λιβαδειά, πάντως, έλεγαν πως από την Ελλάδα δεν υπάρχει κάποιο... προβάδισμα, ενώ τον ταλαντούχο στράικερ θέλουν και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Ο Ιωαννίδης πάντως έχει συμβόλαιο ως το 2022 και ατζέντηδες τους Τζόλε- Νινιάδη. Και οι τελευταίοι πλέον έχουν παγωμένες σχέσεις με την ηγεσία του Ολυμπιακού.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ