24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ο "Ιταλός" Κάτσε και το "ψηστήρι" του Πογέτ

Ο "Ιταλός" Κάτσε και το "ψηστήρι" του Πογέτ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το "24ο Ευαγγέλιο" αποκαλύπτει την τιμή εκκίνησης που έχει βάλει ο ΠΑΟΚ για τον Έργκους Κάτσε αλλά και την... άστοχη εκτίμηση του Μπάγεβιτς για τον Σουκουλίνι.

Ο Έργκους Κάτσε αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" θέλουν, στην περίπτωση που αποχωρήσει ο παίκτης, να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από το επικείμενο deal.

Ο Αλβανός διεθνής μέσος έχει ήδη προταθεί σε τέσσερις ομάδες που αγωνίζονται στη Serie A είτε για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είτε για το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον πρόεδρο των "ασπρόμαυρων" Ιάκωβο Αγγελίδη να έχει ορίσει ως τιμή εκκίνησης για την πώληση του παίκτη τα 4.000.000 ευρώ.

Όσον αφορά στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, ο Μπρούνο Σουκουλίνι προβάρει σιγά σιγά τα κιτρινόμαυρα, κάτι που ισοδυναμεί με νίκη του Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος έφτασε στο σημείο να κάνει και... ψηστήρι στον Μανουέλ Πελεγκρίνι για να τον πάρει η Μάντσεστερ Σίτι.

Όλα αυτά μάλιστα και ενώ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε την άποψη πως δεν θα προχωρήσει η περίπτωση του 22χρονου Αργεντίνου μέσου.

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24 Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ