24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ο Έμερσον Παλμιέρι "τρώει" τον Τσιμίκα στην Νάπολι

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το 24ο Ευαγγέλιο έμαθε για την συμφωνία της Νάπολι με τον Έμερσον Παλμιέρι με ετήσιο συμβόλαιο 3 εκατ.ευρώ και τη διαπραγμάτευση με την Τσέλσι η οποία τον πουλάει γιατί θέλει τον Άλεξ Τέλες της Πορτο,που με την σειρά της έχει στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Βραζιλιάνου τον Κώστα Τσιμίκα!

Είχε κάνει εντύπωση όλο το προηγούμενο διάστημα, που ο κορονοϊός κορύφωνε την δολοφονική του δράση στην Ιταλία και παρά την παγκόσμια καραντίνα που πήρε... μπάλα και το ποδόσφαιρο σε όλα τα επιπεδά του, οτι υπήρχε μπαράζ δημοσιευμάτων για ενδιαφέρον/"κινήσεις" της Νάπολι για τον Κώστα Τσιμίκα.

Κι ανεξάρτητα αν παίζει ρόλο το γεγονός πως η Νάπολι βρίσκεται μακρυά από το επίκεντρο της πανδημίας που έχει πλήξει την γειτονική χώρα (στο βόρειο τμήμα της) αποδεικνύεται πως τον μεταγραφικό της προγραμματισμό για την νέα σεζόν τον τρέχει κανονικά σε αντίθεση με τις άλλες μεγάλες ομάδες της Serie A που τον έχουν ουσιαστικά... αναστείλει. Με ποιο τρόπο; Από την προχωρημένη υπόθεση Έμερσον Παλμιέρι για τους "παρτενοπέι", σε συνάρτηση με του "ανταγωνιστή" του Τσιμίκα!

Τι εννοούμε και τι σχέση μπορεί να έχουν ο Έμερσον Παλμιέρι ντος Σάντος με τον Κώστα Τσιμίκα, εκτός βέβαια του ότι είναι και οι δυο αριστεροί μπακ; Ο Βραζιλιάνος (30 εκατ. ευρώ η χρηματιστηριακή του αξία) με την ιταλική υπηκοότητα και διεθνής με την Σκουάντζα Ατζούρα, ανήκει στην Τσέλσι, η οποία με 20 εκατ. ευρώ τον Γενάρη του 2018 τον αγόρασε από τη Ρόμα. Δεν έχει κάνει σπουδαία σεζόν και ο Λάμπαρντ τον έχει ήδη στην transfer list. Αντίθετα ο Έλληνας αριστερός μπακ, έπαιζε ασταμάτητα και με τα ίδια υψηλά στάνταρ απόδοσης σε όλες τις διοργανώσεις, με αποτέλεσμα να είναι και περιζήτητος. Η χρηματιστηριακή αξία βέβαια του Τσιμίκα είναι 4,5 εκατ. αλλά ο Ολυμπιακός τον κοστολογεί πλέον με 25!

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΕΜΕΡΣΟΝ ΜΕ 3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ

Τι έμαθε, λοιπόν, το 24ο Ευαγγέλιο το βράδυ της Παρασκευής από διπλοτσεκαρισμένη πηγή, από τη διεθνή πιάτσα agents: η Νάπολι (προφανώς) άφησε στην... άκρη τον Τσιμίκα και είναι πολύ κοντά στον Έμερσον Παλμιέρι! Με την σημαντική λεπτομέρεια πως οι "παρτενοπέι" έχουν ήδη συμφωνήσει με την πλευρά του Βραζιλιανοϊταλού αριστερού μπακ, για ετήσιες αποδοχές ύψους 3 εκατ. ευρώ.

Βέβαια για να υπάρξει deal απομένει και το θεωρητικά πιο δύσκολο, δηλαδή να τα βρουν στα οικονομικά ανταλλάγματα με την Τσέλσι. Το γεγονός όμως, ότι οι "μπλέ" έδωσαν την άδεια στους "παρτενοπέι" να διαπραγματευτούν και να τα βρουν με την πλευρά του Έμερσον Παλμιέρι δείχνει πολλά. Άλλωστε η Τσέλσι θέλει να ...απαλλαγεί από αυτόν αφού βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου Άλεξ Τέλες από την Πόρτο (40 εκατ. ευρώ η χρηματιστηριακή του αξία). Deal που θα φέρει μάλιστα την υπογραφή... Ζάχαβι. Κάτι που λογικά θα διευκολύνει και το ντιλάρισμα Νάπολι-Τσέλσι για Έμερσον...

Πώς μπορεί, όμως, να δημιουργηθεί "ντόμινο" αριστερών μπακ αυτό το καλοκαίρι στο ευρωπαϊκό παζάρι; Αν όντως ο Τέλες πουληθεί στην Τσέλσι και ο Έμερσον Παλμιέρι πάρει τον δρόμο από Λονδίνο για Νάπολι, τότε η Πόρτο θα βγει στην αγορά με λεφτά για τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου αριστερού της μπακ. Με τον Τσιμίκα ήδη να βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της σχετικής λίστας των "δράκων" αφού στην διάρκεια της σεζόν τον έκαναν σκάουτινγκ...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πώς ο κορονοϊός επηρεάζει το "πακέτο Ομάρ"
Νότιγχαμ και όχι Ολυμπιακός για Κουγιατέ
TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ