24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Μιλάει με δυο κόουτς ο "Λύμπε", στέλνει Βραζιλιάνο φορ στη Ξάνθη ο ΠΑΟΚ

Μιλάει με δυο κόουτς ο "Λύμπε", στέλνει Βραζιλιάνο φορ στη Ξάνθη ο ΠΑΟΚ

Κρίστιανσεν και Βιεϊρά έχουν μιλήσει με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο Πολέτο που μέσω Τούμπας θα πάει στην Ξάνθη και τα 300plusχιλιάρικα που θα κοστίσει ο Μπρούνο στον Ολυμπιακό

Τρία σε ένα στο σημερινό 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, το οποίο ασχολείται με την προπονητολογία στην ΑΕΚ, αποκαλύπτει γιατί έχει καθυστερήσει να”κλείσει” η μεταγραφή του Μπρούνο στον Ολυμπιακό αλλά και το “καθεστώς” της μετακίνησης ενός από τους καλύτερους παίκτες τηςFootball League. Έχουμε και λέμε, λοιπόν

1. Στην πιάτσα agents θεωρούν τελειωμένο τον Μανόλο Χιμένεθ από τον πάγκο της ΑΕΚ. Εκτιμούν δε πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχει ανακοινωθεί και ο αντικαταστάτης του. Όπως μάλιστα κυκλοφορεί στην ίδια πιάτσα ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ήδη μιλήσει με (τουλάχιστον) 2 ξένους προπονητές.

Με τον Τόμας Κρίστιανσεν, για δεύτερη φορά μέσα στο 2019, αφού ο Δανός πρώην τεχνικός των Λιντς κι ΑΠΟΕΛ (μαζί του πήρε πρωτάθλημα στην Κύπρο ενώ είχε άψογη συνεργασία με τον δανεικό από τον Ολυμπιακό Γιαννιώτα)έπαιξε για την ΑΕΚ και το χειμώνα ως διάδοχος του Ουζουνίδη.

Και με τον Ίβο Βιεϊρά, τον Πορτογάλο κόουτς της Μορεϊρένσε (η πρώην ομάδα του Σιμόες) που έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Φέρεται δε και στις δυο περιπτώσεις ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης να έχει την βοήθεια από ισάριθμους, διαφορετικούς, Έλληνες ατζέντηδες, που στο πρόσφατο παρελθόν είχαν καλή σχέση με την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ και τον ίδιο.

Λεπτομέρεια: πρώτα θα πρέπει να ανακοινωθεί το "διαζύγιο" με τον πρωταθληματικό Μανόλο Χιμένεθ.

2. Ακούγεται πως η απόκτηση του Μπρούνο θα κοστίσει στον Ολυμπιακό περίπου 300.000 € περισσότερα από όσα αρχικά υπολογιζόταν. Κι αυτό αφού η Λασκ Λίντς δεν ρίχνει τις απαιτήσεις της κάτω από τις 650.000, τα διπλά δηλαδή από όσα ήταν η οψιόν αγοράς του Βραζιλιάνου που είχε ο Ατρόμητος. Για τον Μπρούνο πάντως εκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη πολύ καλή άποψη έχουν τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς, όσο και ο Φρανσουά Μοντεστό...

3. Λούκας Πολέτο Κόστα. Είναι ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός (καλύπτει και τις τρεις θέσεις) του Απόλλωνα Λάρισας, που όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Τεμπέλης στοSport24.grμάλλον θα καταλήξει στην Ξάνθη. Σύμφωνα όμως, με απόλυτα αξιόπιστη πληροφορία από την πιάτσα τωνagents,τον Πολέτο θα τον πάρει ο ΠΑΟΚ και για να τον "τσεκάρει" καλύτερα θα τον στείλει δανεικό στην Ξάνθη!

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ