24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Με Ντουρμισάι πωλείται πιο εύκολα ο Ιντέγε!

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει το καλοκαιρινό παρελθόν της υπόθεσης Ντουρμισάι και το παρασκήνιο που υπάρχει με τον Μπράουν Ιντέγε.

O Φιορίν Ντουρμισάι μπορεί να προέκυψε στον Άρη σαν χριστουγεννιάτικο δώρο αλλά είχε... καλοκαιρινό παρελθόν και μια προεργασία αρκετών ημερών μέσα στον Δεκέμβριο.

Ουσιαστικά δηλαδή συμφωνία με τον Καρυπίδη υπήρχε πρίν απο τα Χριστούγεννα, κι από την στιγμή που διακόπηκε πρόωρα η συνεργασία του με την Μπέβερεν, στην οποία ο ταλαντούχος επιθετικός δεν κατάφερε να βρει χημεία και... ρυθμό.

Αποδείχθηκε έτσι πως ήταν λανθασμένη η επιλογή τους, τον περασμένο Αύγουστο, όταν αποφασίστηκε πως δεν θα έμενε στο ρόστερ του Ολυμπιακού, να πάει o Ντουρμισάι ως δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού (με στόχευση βασικά στα πρωταθλήματα Βελγίου και Ολλανδίας) και όχι σε κάποια απο τις πολλές που είχαν δείξει ενδιαφέρον από την Super League.

Γιατί δεν σημαίνει πως επειδή βγήκαν οι δανεισμοί των Τσιμίκα/ Βρουσάι στην Βίλεμ θα γινόταν το ίδιο και με τον Ντουρμισάι στην Μπέβερεν. Πόσο μάλλον όταν στην ίδια βελγική ομάδα, μόλις την προηγούμενη σεζόν, είχε... αποτύχει επίσης ως δανεικός, ένας άλλος Έλληνας επιθετικός, ο Απόστολος Βέλλιος! Λεπτομέρειες που δεν θα πρέπει να περνάνε απαρατήρητες...

Πάμε τώρα στα... φρέσκα κουλούρια: η άφιξη του Ντουρμισάι στο "Κλεάνθης Βικελίδης", έστω και με καθυστέρηση μερικών μηνών (ο Καρυπίδης τον ήθελε από το καλοκαίρι, όπως άλλωστε και ο Αναστασίου στο Περιστέρι), μπορεί να ανοίξει πλέον πιο εύκολα τον δρόμο για την πώληση του Μπράουν Ιντέγε στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι!

Ο Νιγηριανός φορ όντως κάνει μια πολύ καλή σεζόν με τον Άρη, δείχνοντας σε αρκετές ομάδες (μεταξύ των οποίων και ελληνικές) που το περασμένο καλοκαίρι προτάθηκε ως ελεύθερος και είτε δεν είχαν... συγκινηθεί, είτε ήταν πολύ επιφυλακτικές λόγω της μεγάλης αποχής του, πως έκαναν λάθος. Κάπως έτσι ο Ιντέγε μπορεί να κατέληξε στον Άρη ρίχνοντας το κασέ του στα 500 χιλιάρικα αλλά δέχτηκε να υπογράψει μόνο για ένα χρόνο, ελπίζοντας πως είτε στο μεσοδιάστημα , είτε όταν ολοκληρωθεί αυτή η σεζόν να βρει τα συμβόλαια που θέλει.

Και η αλήθεια είναι πως ο Ιντέγε κάνει ήδη μεγάλο γκελ σε αγορές όπως της γειτονικής Τουρκίας (και όχι μόνο). Ήδη δυο ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και μιλάμε για την Μαλάτιασπορ ( αυτή καίγεται) και την Αντάλιασπορ ( πάει να αποκτήσει κι έναν ακόμη πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τον Ελιουνούσι).

Και δεν είναι από την Τουρκία ομάδες που κοιτάνε τον Ιντέγιε ακόμη και για τώρα... Κατά συνέπεια και σύμφωνα με την πολύ καλά ενημερωμένη διεθνή πιάτσα agents κι ανεξάρτητα από αυτά που έχε δηλώσει ο Ιντέγιε πως μέχρι το καλοκαίρι θα είναι παίκτης του Άρη, στην αγορά ο Νιγηριανός ψάχνει για συμβόλαιο 2,5 ή 2 χρόνων με ετήσιες αποδοχές που θα πλησιάζουν στο ένα εκατομμύριο ευρώ!

Αν τις βρει, λοιπόν, τώρα, δηλαδή έρθει τέτοια προσφορά τον Γενάρη, εύκολα ή δύσκολα νομίζω θα πειστεί και ο Καρυπίδης για να τον παραχωρήσει. Γιατί και το καλοκαίρι θα τον χάσει τσάμπα και πλέον έχει έτοιμο αντικαταστάτη του αν χρειαστεί, τον Ντουρμισάι...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ