24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Κυριάκος αντί Ρέτσου στην Σέφιλντ και 2 νέα ντεσού για Βαγιαννίδη

Κυριάκος αντί Ρέτσου στην Σέφιλντ και 2 νέα ντεσού για Βαγιαννίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το 24ο Ευαγγέλιο με τέσσερα ανέκδοτα παρασκήνια και δυο πρωταγωνιστές, Κυριάκο Παπαδόπουλο/Γιώργο Βαγιαννίδη, τα οποία θα συζητηθούν

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που έμενε ελεύθερος από το Αμβούργο και ψάχνει ομάδα για να κάνει restart στην "γυάλινη" (λόγω πολλών τραυματισμών) καριέρα του, γράφτηκε μέχρι και για την Λαμία, με το 24ο Ευαγγέλιο όμως, να βάζει τα πράγματα στην θέση τους.

Με την στήλη να μην ξεχνάει και το "αγαπημένο" της αυτό το καλοκαίρι πρόσωπο, τον Γιώργο Βαγιαννίδη, με δύο ντεσού από την πολύκροτη υπόθεσή του που θα συζητηθούν. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Με τον ιδιοκτήτη της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, είναι γνωστοί. Σε βαθμό που μπορούν να τρώνε ψάρι στα Καμμένα Βούρλα ή να πίνουν καφέ στο Ντίσελντορφ. Θέμα πάντως να δούμε τον διεθνή Έλληνα στόπερ με την φανέλα της Λαμίας στο νέο πρωτάθλημα σχεδόν το αποκλείω. Όσο κι αν η πόρτα της θα είναι ανοικτή.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πάντως που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βολιδοσκόπησε την επιστροφή του στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι μέσω ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ χωρίς να βρει... θερμή ανταπόκριση, εμφανίστηκε διπλά προβληματισμένος στο τραπέζι με τον Παπαϊωάννου. Και λόγω έλλειψης προτάσεων (ο πλούσιος ιατρικός φάκελλος του παίζει ρόλο) αλλά και επειδή τα συμβόλαια που του προτείνονται είναι πολύ χαμηλά(οικονομικά).

Μάθαμε πάντως πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος περιμένει πρόταση από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Έτσι τουλάχιστον του έχει μεταφερθεί αλλά ακόμη και να συμβεί αυτό θα πρέπει να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στην Αγγλία. Γιατί τα προσόντα, την εμπειρία και το όνομα/βιογραφικό το έχει για Premier League.

Θυμίζω πως στην Σέφιλντ πήγε τον Γενάρη ένας άλλος Έλληνας στόπερ από την Γερμανία, ο Παναγιώτης Ρέτσος, δανεικός από την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Δεν ευδοκίμησε εκεί, δεν έκανε ούτε ενός λεπτού συμμετοχή στην Premier League και επιστράφηκε στις "ασπιρίνες" (όπου το πιθανότερο είναι, την ερχόμενη σεζόν, να σταλεί άλλου με νέο δανεισμό).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Τώρα που αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, μπορούμε να αποκαλύψουμε δυο ντεσού που θα σηκώσουν πολλή σκόνη.

Πρώτον, η πρόταση που είχε κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος στην οικογένεια Βαγιαννίδη για να ανανεώσει ο 19χρονος δεξιός μπακ χαφ ήταν 150.000 ευρώ ετησίως συν ένα πλαφόν συμμετοχών (άνω των 20) που θα μπορούσαν να ήταν και ολιγόλεπτες.

Η οικογένεια ήταν θετική, αλλά απέμενε και ένα ραντεβού του Μίστερ Σκάι με τον Γιώργο Βαγιαννίδη, προκειμένου ο πιτσιρικάς να πειστεί πως το μέλλον του είναι στον Παναθηναϊκό και το εξωτερικό θα μπορούσε να περιμένει.

Μόνο που αυτό που δεν έγινε ποτέ αφού το "έφαγε" ο Covid-19 και κάπως έτσι χάθηκε. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟ ασφαλώς και δεν τρελάθηκε για να κάνει τέτοια προσφορά στον Βαγιαννίδη. Επηρεάστηκε κι αυτός όμως, από το χορό των ενδιαφερόμενων ξένων ομάδων για τον 19χρονο δεξιό μπακ.

Και δεύτερον, ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπορεί να πήγε στο Καραϊσκάκης ουσιαστικά χωρίς δεξιό μπακ, αλλά ο Γιώργος Βαγιαννίδης που ήταν "φευγάτος", έχοντας όντως υπογράψει στην Ιντερ, βλέποντας την ανάγκη της ομάδας του ζήτησε να τον υπολογίζουν και δήλωσε έτοιμος να παίξει κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο!!

Κάτι όμως, που δεν έγινε δεκτό από την "πράσινη" ηγεσία. Προφανώς έπαιξε ρόλο και το επικοινωνιακό. Για σκεφθείτε να αγωνιζόταν και να διακρινόταν ο Βαγιαννίδης στο Καραϊσκάκης, την (άσκοπη) γκρίνια/εσωστρέφεια που θα προκαλούσε.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ