24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Κασίμπασα και ΠΑΟΚ για Ντερντιγιόκ!

Κασίμπασα και ΠΑΟΚ για Ντερντιγιόκ!

Το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ρώτησε στην Τουρκία και έχει το ρεπορτάζ για τον 30χρονο διεθνή Ελβετό σέντερ φορ που όντως προτάθηκε στον “δικέφαλο” και η Γαλατά του έχει ζητήσει να βρει ομάδα.

O ΠΑΟΚ μετά την απώλεια Πρίγιοβιτς έχει βγει στην πιάτσα για τον αντικαταστάτη του. Έχει την βασική επιλογή Μπέργκ, όπως και την εναλλακτική επιλογή Μπονατίνι, με τον αθλητικό του διευθυντή Μπράνκο να "δουλεύει" παράλληλα κι άλλες περιπτώσεις.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως είναι... κλειστός σε προτάσεις και νέα ονόματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ερέν Ντερντιγιόκ!

Με αφορμή, λοιπόν, σημερινά δημοσιεύματα ("Metrosport"), η στήλη ρώτησε και επιβεβαίωσε τόσο από την τουρκική πιάτσα agents, όσο κι από την Γαλατά, πως ο 30χρονος Τούρκοελβετός έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά μας μεταφέρθηκε από τις συγκεκριμένες πηγές για τον Ντερντιγιόκ, υπάρχει ενδιαφέρον από δυο ομάδες: την Κασίμπασα (από την οποία η Γαλατά τον αγόρασε τον Αύγουστο του 2016 αντί 4 εκατ. €) και τον ΠΑΟΚ!

Το συμβόλαιό του Ντερντιγιόκ λήγει το καλοκαίρι του 2019, ο Τερίμ δεν τον υπολογίζει, η διοίκηση του έχει πει να βρει ομάδα και θα τον παραχωρήσει με μικρό αντάλλαγμα, ενώ αποκλείστηκε από την μίνι προετοιμασία της ομάδας στην Αντάλια!

Ο Ντερντιγιόκ που το 2009 άφησε την Βασιλεία για την Μπουντεσλίγκα και μέχρι το 2014 που πήγε Τουρκία πρόλαβε να αγωνιστεί σε Λεβερκούζεν και Χοφενχάιμ, έχει ετήσιες αποδοχές κοντά στα 2,5 εκατ. €. Τη φετινή σεζόν στην Γαλατά μετράει συνολικά 18 συμμετοχές με 10 γκολ (7 στην Super Lig και 2 στο Champions League).

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ