24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Η... χαλάστρα στον "αρραβώνα" Σαββίδη - Κάκου

Η... χαλάστρα στον "αρραβώνα" Σαββίδη - Κάκου

Ποιοι "υψηλόβαθμοι" από τον ΠΑΟΚ θέλουν να χαλάσουν τον "αρραβώνα" του Σαββίδη με τον Κάκο, η σχέση με το... ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η απάντηση των οπαδών στο επιχείρημα πως δεν είναι "συστημικός".

Το… σήριαλ που παίζεται εδώ και περίπου δύο εβδομάδες στον ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Τάσο Κάκο, όχι μόνο δεν έχει φτάσει ακόμη στο φινάλε του αλλά υπάρχουν και διαφορετικέςversionγια το ποιο μπορεί να είναι αυτό!

Το 24Ευαγγέλιο, λοιπόν, έψαξε το παρασκήνιο της υπόθεσης κι έβγαλε λαβράκι! Με την έννοια πως δεν είναι μόνο οι οργανωμένοι οπαδοί του «δικεφάλου» οι οποίοι αντιδρούν στην απόφαση του Ιβάν Σαββίδη για πρόσληψη του πρώην διεθνή διαιτητή αλλά ακόμη και στελέχη εντός της ΠΑΕ!! Και εξηγούμαι:

Ο Κάκος που έκανε… γύρα κι από άλλες ΠΑΕ, πριν προταθεί προσωπικά από τον Νεοδημοκράτη Ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη (σύμφωνα με τον αστικό μύθο με τις…ευχές ΚΑΙ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ!!) στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, ψάχνει για την επόμενη έμμισθη δουλειά του αφού πρώτα εξάντλησε τις όποιες πιθανότητες του να γίνει αρχιδιαιτητής. Σύμφωνα μάλιστα με τη διαιτητική πιάτσα, ο Κερκυραίος σε αυτή του την προσπάθεια δεν είχε σύμμαχο τον Κύρο Βασσάρα. Ακούγεται επίσης στους ίδιους χώρους πως η σχέση τους δεν είναι και η καλύτερη…

Όσον αφορά στον μέχρι τώρα «αρραβώνα» ΠΑΟΚ - Κάκου, οι πληροφορίες που μαζέψαμε από Θεσσαλονίκη μεριά, θέλουν να είναι εναντίον του τόσο ο πρόεδρος Τζακ Αγγελίδης, όσο και ο αντιπρόεδρος - γενικός διευθυντής Μάκης Γκαγκάτσης. Και δεν θέλουν τον Τάσο Κάκο στα… πόδια τους και θεωρούν πως η θέση για την οποία προορίζεται (του τιμ μάνατζερ), ουσιαστικά καλύπτεται από τον γενικό αρχηγό Νώντα Παπαεπαμεινώνδα.

Από εκεί και πέρα στα επιχειρήματα των οπαδών που αντιδρούν για την ενεργοποίηση του Τάσου Κάκου στον ΠΑΟΚ ακούστηκε - ως απάντηση στο ότι ήταν «εκτός συστήματος ΕΠΟ - Ολυμπιακού» - μεταξύ άλλων κι αυτό: «αν ίσχυε κάτι τέτοιο και δεν ήταν συστημικός, πώς γίνεται να είναι ο μοναδικός που έχει σφυρίξει σε τέσσερις (4) Τελικούς Κυπέλλου Ελλάδας. Ποιος τον όριζε δηλαδή, οι βατραχάνθρωποι;».

Ακολουθήστε το "24o Ευαγγέλιο" στο Twitterγια ειδήσεις, νέα από την πιάτσα των agents και όλο το παρασκήνιο από τον μαγικό κόσμο του αθλητισμού.

Ακολουθήστε το " 24 Ευαγγέλιο" στο Facebook.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ