ΣΤΗΛΕΣ

Η πρώτη ομιλία του Αναστασιάδη: "Εδώ θα κάνουμε προπόνηση Champions League"

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το 24ο Ευαγγέλιο έχει πλούσιο ρεπορτάζ από την Εθνική. Η ομιλία του Αναστασιάδη στους παίκτες, η δίωρη προβολή video με τους παίκτες να... κουτουλάνε, το προβάδισμα του Πασχαλάκη, η πιθανή επιστροφή Καρβουνίδη και η βολιδοσκόπηση του Λυμπερόπουλου.

Το 24ο Ευαγγέλιο μπήκε στα... άδυτα του Άγιου Κοσμά και έχει πλούσιο ρεπορτάζ από την Εθνική ομάδα, η οποία έχει μπει πλέον στην εποχή του Άγγελου Αναστασιάδη.

Η ατάκα του 65χρονου τεχνικού στους παίκτες για την... Τσαμπιονλιγκάτη προπόνηση, η δίωρη προβολή video με τους παίκτες να... κουτουλάνε, το προβάδισμα του Πασχαλάκη έναντι του Μπάρκα και Βλαχοδήμου, η πιθανή επιστροφή του Καρβουνίδη και η βολιδοσκόπηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος προτίμησε να μείνει στην ΑΕΚ.

"Ακούστε παλικάρια, εδώ στην Εθνική θα κάνουμε προπόνηση Τσάμπιονς Λιγκ", τους είπε ο Ανασστασιάδης και η ατάκα αυτή σχολιάστηκε από τους διεθνείς.

Η μετάβαση - διαφορά από την εποχή Σκίμπε σε αυτή του Αναστασιάδη στην Εθνική ξεκίνησε από τις προβολές video. Με τον Γερμανό ζήτημα αν κρατούσαν 20λεπτο, με τον Αναστασιάδη ξεπέρασαν το δίωρο! Κάποιοι μάλιστα διεθνείς το βράδυ, στα τηλέφωνα που έκαναν, έλεγαν πως... κουτούλαγαν.

Επίσης, στη βιντεοθεραπεία... παρουσίασε στους Έλληνες διεθνείς την Μπαρτσελόνα, την Λίβερπουλ, την Σίτι, την Ντόρτμουντ και την Μπάγερν.













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ