24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

H εμπλοκή Ισά στις υποθέσεις Νις/Τσιμίκα και Γκραντέλ και η μετακόμιση του Βαγιαννίδη

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Γιατί δεν έχει υπογράψει ακόμη ο Γιώργος Βαγιαννίδης στην Ίντερ και πότε θα συμβεί; Γιατί στον Ολυμπιακό δεν άρεσε η διαρροή του ενδιαφεροντος για Γκραντελ, ποια η "σχέση" με Κουλούρη; Και ο ρόλος κλειδί του Πιέρ Ισά τόσο στην Τουλούζ, όσο και στο deal του Τσιμίκα στην Νις. Οι απαντήσεις στο πολυσύνθετο 24ο Ευαγγέλιο.

Στον χρωματισμό των αιωνίων αυτό το τριπλό παρασκηνιακό 24ο Ευαγγέλιο. Επειδή με την Δωνηιάδα ξεχάσαμε την Βαγιαννιδηιάδα, αποκαλύπτουμε τι γίνεται με την υπόθεση της Ιντερ και την προσεχή μετακόμιση του Γιώργου Βαγιαννίδη απο τον... Γέρακα στο Κόμο. Με διπλό πέρασμα, την εμπλοκή του Πιέρ Ισα -αγαπημένου ατζέντη των "ερυθρόλευκων", πρώην στελέχου τους και μέλους της "αγίας γαλλικής τετράδας" του Ολυμπιακού - τόσο στην υπόθεση Γκραντέλ, όσο και στο καυτό true story Νις/Τσιμίκα με ιντριγκαδόρικους... αστερίσκους!

1. Mε αυτά που συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό απο την περασμένη Πέμπτη, με πρωταγωνιστές Αλαφούζο/ Τσάβι Ρόκα και Δώνη/"αντι-Δώνηδες"... ξεχάστηκε και η πολύκροτη υπόθεση Βαγιαννίδη. Όχι τίποτε άλλο, βρήκαν την... ησυχία τους ο Γιώργος και η οικογενειά του, οι οποίοι ήταν συνέχεια εκτεθειμένοι στα φως της δημοσιότητας λόγω Ιντερ, αλλά και των υπόλοιπων ομάδων που διέρρεαν πως είχαν ενδιαφερθεί ή ενδιαφέρονται για τον 19χρονο δεξιό μπακ χαφ του Παναθηναϊκού.

Στους ''νερατζούρι" πάντως ακόμη δεν έχει υπογράψει και μάλλον αυτό οφείλεται στον...Βαγιαννίδη. Γιατί όλα τα χαρτιά είναι έτοιμα και στην διάθεσή του, με το happy end πάντως πιθανότατα να πέφτει μέσα στην εβδομάδα, με τον ερχομό στην Αθήνα και των δυο ατζέντηδων που τρέχουν το deal, Βρύζα και Διαμαντόπουλου.

Άλλωστε όπως έμαθε η στήλη, ο Γιώργος Βαγιαννίδης με την Ίντερ... κοιμάται και ξυπνάει, βλέπει συνέχεια βιντεάκια των "νερατζούρι" ενώ βρίσκονται και στην διαδικασία ανεύρευσης διαμερίσματος στην περιοχή του Μιλάνο. Μετράει αντίστροφα δηλαδή για να μετακομίσει από τον... Γέρακα στο Κόμο!

2. Από την Γαλλία μας διαβεβαίωσαν πως είναι 110% πραγματικό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον κάπταιν της Τουλούζ, Μαξ Γκραντέλ! Μπορεί τον Νοέμβριο να κλείνει τα 33 του χρόνια αλλά στους "ερυθρόλευκους" υπάρχει η πίστη πως μπορεί να προσφέρει μια πολύ ποιοτική διετία αγωνιζόμενος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κοινώς είναι ένας δημιουργικός, έμπειρος ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει την διαφορά για τον Ολυμπιακό αλά Βαλμπουενά!

Βέβαια στα Γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας στον Πειραιά δεν πρέπει να τους άρεσε καθόλου η... διαρροή του ενδιαφέροντος για τον Γκραντέλ. Ας όψονται όμως, τα... γαλλάκια. Οι σχεδόν βέβαιοι νέοι πρωταθλητές Ελλάδας ήθελαν να κινηθούν στην υπόθεση τελείως αθόρυβα, μέχρι να μείνει ελεύθερος ο Γκραντέλ από την Τουλούζ ( υποβιβάστηκε, άλλαξε όμως και ιδιοκτησιακά χέρια πηγαίνοντας σε Αμερικάνους επενδυτές, με το κουμάντο να το αναλαμβάνει ο πολύ γνωστός στους "ερυθρόλευκους", παλιόφιλος, Νταμιάν Κομολί).

Ο Γκραντέλ στην Τουλούζ είναι συμπαίκτης με τον Κουλούρη, με τον οποίο μάλιστα κάνει και παρέα. Άρα έχει μάθει από... πρώτο χέρι για το τι εστί Ολυμπιακός και την προοπτική να κάνει το ονειρό του πραγματικότητα και να αγωνιστεί μαζί του στο Champions League.

3. Και κάπου εδώ... έρχεται και κολλάει ο Πιέρ Ισά! Ο αγαπημένος ατζέντης του Ολυμπιακού, που έχει καταλυτική συμμετοχή (συνεργαζόμενος ασφαλώς και με τους Καρεμπέ - Μοντεστό - Ανιγκό) στις μεγάλες "ερυθρόλευκες" επιτυχίες στην Γαλλία. Γνωστά αυτά...

Μάθαμε , λοιπόν, πως ο Ισά είναι... εμπλεκόμενος τόσο στην υπόθεση Γκραντέλ (μην ξεχνάμε πως είχε δώσει χέρι βοηθείας το περασμένο καλοκαίρι για να γίνει η μεταγραφή του Κουλούρη στην Τουλούζ, όπως είχε πολύ καλή σχέση με τον απερχόμενο αθλητικό της διευθυντή και όχι μόνο),όσο και στο στόρι Νις - Τσιμίκα!

Αν όντως η Νις κάνει δικό της τον διεθνή Έλληνα αριστερό μπακ, ο Πιερ Ισά θα έχει καθοριστική συμβολή σε αυτό το deal. Και η σχέση του δεν θα είναι μόνο ο... Φουρνιέ, ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Νις και γνωστός του από την εποχή της Μαρσέιγ, αλλά και τα κονέ του από το Μόντε Κάρλο. Περισσότερα προσεχώς...

Όσον αφορά στην Νις και το "καυτό" ενδιαφέρον της για τον Τσιμίκα (είναι 100% σχετικά ενημερωμένος, κι από τον Ισά) όπως χαρακτηριστικά μας τονίστηκε δεν έχει πρόβλημα να σκάσει και 15 εκατ. ευρώ συν μπόνους στόχων στον Ολυμπιακό. Και έχει ξεκινήσει από τα 10 εκατ. ευρώ, όχι από τα 8 εκατ. ευρώ που γράφουν οι Γάλλοι...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ