24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Η "εκδίκηση" του Φετφατζίδη από τον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το καλοκαίρι ο Δώνης ήθελε τον Φετφατζίδη, μίλησε μαζί του αλλά ο Νταμπίζας δεν τρελαινόταν. Τελικά αποφάσισαν να πάνε στους Κολοβό-Ζαχίντ, "ακυρώνοντας" τον διεθνή μεσοεπιθετικό, ο οποίος χθες μάδησε το "τριφύλλι".

Με το που είδε πράσινο με τριφύλλι μετατράπηκε σε... ταύρο ο Γιάννης Φετφατζίδης, στην αρένα του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Και πριν χαραμιστούμε υπερβολικοί, η εμφάνιση και η στατιστική του χθες βράδυ κόντρα στον Παναθηναϊκό το επιβεβαιώνουν.

Δεν ήταν μόνο ο...MVPτης αναμέτρησης αλλά μέχρι και γκολ με το κεφάλι σημείωσε, για πρώτη φορά στην καριέρα του και μετά από 249 ματς σε συλλογικό επίπεδο με τους Ολυμπιακό, Τζένοα, Κίεβο Αλ Αχλί και τώρα Άρη. Κατά συνέπεια πέτυχε το παρθενικό του γκολ με κεφαλιά ενώ μόλις για δεύτερη φορά(πρώτη στην Ευρώπη αφού είχε [προηγηθεί στη Σαουδική Αραβία) μέτρησε δυο ασίστ σε ένα ματς!

Όλα αυτά κόντρα στην ομάδα που έφτασε κοντά στο να φορέσει την φανέλα της το καλοκαίρι, όταν είχε μείνει ελεύθερος και πριν ξανακαθίσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τον Άρη...

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα ήθελε τον Γιάννη Φετφατζίδη, πριν αποκτήσει τους Κολοβό – Μπέκ. Και δεδομένα ο ίδιος, ο Γιώργος Δώνης, είχε μιλήσει (όχι μόνο μια φορά) με τον διεθνή μεσοεπιθετικό. Μόνο που όταν αυτό το ενδιαφέρον είχε διαρρεύσει στα ΜΜΕ, ήρθε άμεση... επικοινωνιακή απάντηση πως ο "Φέτφα" είναι η τελευταία επιλογή, στηνshort listτων Νταμπίζα-Δώνη, για την θέση του εξτρέμ.

Σύμφωνα με την ελληνική πιάτσαagentsπάντως η παραπάνω...διαρροή έγινε από την πλευρά Νταμπίζα, που ήθελε να κρατήσει χαμηλά την υπόθεση επειδή δεν ήταν υπέρ της λύσης Φετφατζίδη. Τον παίκτη ήθελε ο Δώνης, άρεσε στον "πράσινο" κόουτς, αυτός τον βολιδοσκόπησε/μίλησε μαζί του αλλά ο Νταμπίζας (φέρεται) να μην ... τρελαινόταν με το πρότζεκτ Φετφατζίδη.

Και επειδή από πέρσι στον Παναθηναϊκό για να αποκτηθεί ένας παίκτης θα πρέπει να υπάρχουν δυο "ναι", δηλαδή και του Νταμπίζα και του Δώνη, άφησαν στην ...άκρη (θεωρητικά στο περίμενε) τον "Φέτφα" και έριξαν το βάρος τους σε άλλες υποψηφιότητες! Επιλέγοντας τελικά τον Κολοβό αντί του Φετφατζίδη!!

Να διευκρινίσουμε πως η μεταγραφή του Κολοβού ήταν επιλογή και όχι απλής έγκρισης και του Δώνη, όχι μόνο του Νταμπίζα. Κρίθηκε κι από τους δυο, για πολλούς λόγους μάλιστα, ως καλύτερη/πληρέστερη από του Φετφατζίδη! Βέβαια και ο τελευταίος είχε αρνηθεί τον ρόλο του... σταντ μπάι, ίσως γιατί πείστηκε πως με τον Νταμπίζα δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να τον "περάσει" ο Δώνης στον Παναθηναϊκό.

Κάπως έτσι ο Φετφατζίδης επέστρεψε στις συζητήσεις με τον Άρη και με χαμηλότερες απαιτήσεις ως προς το οικονομικό από τις αρχικές του, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τους "κίτρινους" ως τον Ιούνιο του 2021...

Δεν ξέρουμε αν ο Γιάννης Φετφατζίδης έπαιξε σαν αφιονισμένος κόντρα στον Παναθηναϊκό λόγω και της... καλοκαιρινής απόρριψής του. Για να δώσει δηλαδή τη δική του απάντηση, σε μια άμεση σύγκριση τόσο με τον Κολοβό, όσο και με τον Ζαχίντ που προτιμήθηκαν τελικά από τους Νταμπίζα- Δώνη αντί για τον ίδιον. Η αλήθεια είναι πως ήταν ο ηγέτης του Άρη στο "βύθισμα" του Παναθηναϊκού στο “Βικελίδης”!

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ