24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Φορτούνης και Λαντσίνι στη short list της Τότεναμ

Φορτούνης και Λαντσίνι στη short list της Τότεναμ
INTIME SPORTS

Το "24ο Ευαγγέλιο" του Ευάγγελου Μίχου αποκαλύπτει ότι εκπρόσωποι της Τότεναμ θα βρίσκονται την Τετάρτη στο "Καραϊσκάκης" για τα... μάτια του Κώστα Φορτούνη.

Οι «Πετεινοί»… ξανάρχονται για χάρη του Κώστα Φορτούνη. Μπορεί οι σκάουτ της ομάδας του Λονδίνου να πήραν… απουσίες σε Μπέλφαστ και Ζάγκρεμπ, δηλαδή σε ματς της Εθνικής Ελλάδας και του Ολυμπιακού αντίστοιχα που είχε ακουστεί πως θα πήγαιναν για να τον «σκανάρουν», αυτό όμως, δεν σημαίνει πως ξέχασαν ή έβαλαν σε δεύτερο πλάνο τον…Έλληνα Μπέκαμ (όπως τον είχαν…βαπτίσει «γνωριζοντάς» τον στην θρυλική βραδιά του Emirates).

Το αντίθετο μάλιστα αφού ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός συμπληρώνει μια (μεταγραφική) short list της Τότεναμ- για την συγκεκριμένη θέση- που αυτή την στιγμή έχει δύο ονόματα, το δικό του και του συνομήλικου του Αργεντινού Μανουέλ Λαντσίνι της Γουεστ Χαμ!

Αυτή βέβαια είναι η μια είδηση της υπόθεσης Τότεναμ - Φορτούνη. Η άλλη έχει να κάνει με την διπλή λονδρέζικη αποστολή στο «Καραισκάκης» την Τετάρτη, στο ματς του Ολυμπιακού με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Προγραμματίστηκε την περασμένη Πέμπτη και είναι ενδεικτική της απόφασης των ανθρώπων της Τότεναμ να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο το σκάουτινγκ του Φορτούνη, που έχει επιλεγεί για το τελικό «τσεκάρισμα» μαζί με τον Λαντσίνι, από μια μεγαλύτερη λίστα ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα μάλιστα με την πιάτσα των agent, o Έλληνας άσος στην παρούσα φάση είναι τουλάχιστον ένα κλικ πιο πάνω από τον Αργεντινό «ανταγωνιστή» του, στις προτιμήσεις των ανθρώπων της Τότεναμ. Και ο λόγος έχει να κάνει και με το πολυσύνθετο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Λαντσίνι (με ιταλικό διαβατήριο), αφού παίζει δανεικός μεν στα «σφυριά» από την Αλ Τζαζίρα (είχε αγοράσει το καλοκαίρι του 2014 με 7,5 εκ. από την Ρίβερ Πλέιτ το 70% των δικαιωμάτων του), αλλά η Γουέστ Χαμ διατηρεί οψιόν αγοράς του για το καλοκαίρι του 2016. Για την… ιστορία αυτή την στιγμή η χρηματιστηριακή αξία του Λαντσίνι υπολογίζεται στα 6 μύρια ενώ του Φορτούνη στα 4…

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ