24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Δύο λάτιν για την BIG4

Δύο λάτιν για την BIG4

Το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ παρουσιάζει τα δεδομένα των δυο λάτιν δανεικών, Χοακίν Τόρες του Βόλου τον Εντουάρντο της Ξάνθης, που ήδη πρόλαβαν να μπουν στο μάτι ομάδων της Big 4. Ποιες ενδιαφέρονται, το κόστος για τον Αργεντινό, τι είπε ο πρόεδρος της Μπράγκα για τον Βραζιλιάνο.

Είναι και οι δυο λάτιν. Ο ένας Αργεντινός που για πρώτη φορά έκανε το ποδοσφαιρικό ταξίδι στην Ευρώπη... Και ο άλλος από την Φορταλέζα της Βραζιλίας, που πέρασε πρώτα από την Πορτογαλία...

Είναι και οι δυο μεσοεπιθετικοί, ο ένας βασικά εξτρέμ και ο άλλος "δεκάρι", που μπορούν όμως να αγωνιστούν σε όλες τις θέσεις, πίσω και γύρω από τον φουνταριστό.

Είναι και οι δυο από τους "πρωταγωνιστές" στις ομάδες του, σε αυτές τις 6 πρώτες αγωνιστικές της Super League 1. Με αποτέλεσμα ήδη να έχουν ... ανοίξει την όρεξη σε ομάδες της Big 4. Δανεικοί γαρ και οι δυο, σε Βόλο και Ξάνθη αντίστοιχα...

Κυρίες και κύριοι, το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ παρουσιάζει τι πραγματικά τρέχει με τον 22χρονο Χοακίν Τόρες (με χρηματιστηριακή αξία 750.000 ευρώ) και τον κατά τρία χρόνια μεγαλύτερό του Εντουάρντο (των 950.000 ευρώ, που είχε φτασει στο πικ της πριν από 2 χρόνια στα 2,5 εκατ.).

Δις σκόραρε το μεσημέρι της Κυριακής ο Χοακίν Τόρες κόντρα στον Ατρόμητο. Γκολάρες και τα δυο αλλά το δεύτερο ξεκίνησε από το κέντρο, πέρασε... αλήτικα όποιον βρήκε μπροστά και ... εξέθεσε κόσμο!Μετράει έτσι 3 γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές με τον Βόλο συν μια ασίστ.

Στην πιάτσα agents κυκλοφόρησε πως ο Αχιλλέας Μπέος ξεκινάει εσπευσμένα επαφές με τους ατζέντηδες του, προκειμένου να βρεθεί άκρη με την Νιούελς και ο ετήσιος δανεισμός του να μετατραπεί σε συνιδιοκτησία. Δύσκολο το κόβω...

Πόσο μάλλον από την στιγμή που ήδη δυο ομάδες της ελληνικήςBig 4(μία είναι η ΑΕΚ) ενδιαφέρθηκαν να πάρουν πληροφορίες για τον Τόρες και το ιδιοκτησιακό του καθεστώς!!Κάπου εδώ... μπαίνει και το μανατζερικό κανάλι που τον διακινεί.Ο Χοακίν Τόρες ανήκει στο Γραφείο του Πέδρο Αλντάβε, από τους πιο γνωστούς Λατινοαμερικάνους ατζέντηδες, που στο παρελθόν έφερε τον Όσκαρ Καρντόσο στον Ολυμπιακό. Να αποκαλύψω , λοιπόν, πως το καλοκαίρι του 2018 η πώληση του 22χρονου εξτρέμ από την Νιούελς (την πρώην ομάδα του Νάτσο Σκόκο) στην Μπενφίκα χάλασε λόγω των μανατζερικών προμηθειών. Η συμφωνημένη τιμή πώλησης του τότε ήταν 3,5 εκατ. ευρώ!!

Σειρά παίρνει τώρα ο Εντουάρντο, ο μέσος που με εισήγηση του Άμπελ Φερέιρα η Μπράγκα έσκασε κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ο τύπος ακόμη δεν έχει γίνει βασικός κι αναντικατάστατος στην Ξάνθη (ενσωματώθηκε στην ομάδα το δεύτερο 10ημερο του Αυγούστου) αλλά τα αγωνιστικά δείγματα γραφής του (μετράει και 2 γκολ σε 5 συμμετοχές) τον κάνουν ήδη να ξεχωρίζει ως ένας ποιοτικός (με υψηλό ταβάνι) δημιουργικός μέσος.

Το 24ο ΕΥΑΓΕΛΙΟ, λοιπόν, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Μπράγκα, από όπου τον πήρε δανεικό για ένα χρόνο ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Ο Αντόνιο Σαλβαδόρ, περί αυτού ο λόγος, μας ενημέρωσε πως η οψιόν αγοράς του Εντουάρντο είναι στα 3 εκατομμύρια.

Μας είπε ακόμη ο τι ο ετήσιος δανεισμός του δεν μπορεί να σπάσει αλλά και οτι αυτό το ποσό ισχύει όχι μόνο για την Ξάνθη αλλά και για οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα ενδιαφερθεί να τον αποκτήσει ( ΠΑΟΚ;)!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ