24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Ατρόμητος: Ραντεβού με Παντελίδη

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ατρόμητος δεν μπορεί να περιμένει τον Κάναντι και σύμφωνα με πληροφορίες στρέφεται στην λύση του Σάββα Παντελίδη

Μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο του Ατρόμητου, ο εκλεκτός της διοίκησης – ιδιοκτησίας για να τον αντικαταστήσει ήταν ο παλιός γνώριμος τους Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός κόουτς όμως, δεν ήταν ελεύθερος αφού βρισκόταν σε ισχύ το συμβόλαιό του με την Νυρεμβέργη αν και είχε εκδιωχθεί από τον πάγκο της.

Η υπηρεσιακή λύση του τεχνικού διδύμου Κορακάκη – Οφρυδόπουλου μπορεί να οδήγησε την ομάδα στην νίκη επί του ΟΦΗ αλλά την Κυριακή στην Ξάνθη γνώρισε την ήττα από μια ακέφαλη προπονητικά Ξάνθη. Όχι τόσο το αποτέλεσμα, όσο η εικόνα της ομάδας φαίνεται πως έπεισαν τους Σπανό – Αγγελόπουλος να κλείσουν άμεσα (εντός της εβδομάδας) νέο προπονητή.

Κι ενώ ο Νταμίρ Κάναντι επιτέλους ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Νυρεμβέργη για την λύση του συμβολαίου του, ο συμβιβασμός για την αποζημίωση του θα πρέπει να αποτυπωθεί και στο χαρτί. Με τον Αυστριακό να φέρεται πως ζήτησε κι άλλο χρόνο ή τουλάχιστον να απάντησε πως δεν μπορεί να αναλάβει άμεσα τον Ατρόμητο.

Σύμφωνα , λοιπόν, με την ελληνική πιάτσα agents ανοίγει έτσι ο ... δρόμος για τον Σάββα Παντελίδη να δουλέψει στο Περιστέρι. Διέρρευσε μάλιστα πως αύριο θα υπάρξει καθοριστικό ραντεβού με τους Σπανό – Αγγελόπουλο για να κλείσει το deal.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ