ΣΤΗΛΕΣ

Αρμενάκας: Δοκιμή στη Γκρασχόπερς πριν από τον Παναθηναϊκό (PHOTO)

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Αρμενάκας EUROKINISSI

Το 24ο Ευαγγέλιο παρουσιάζει έγγραφο που δείχνει τον 20χρονο επιθετικό, Παναγιώτη Αρμενάκα, ο οποίος περνάει τα τεστ Δώνη στον Παναθηναϊκό, στην ενδεκάδα της Γκρασχόπερς, έχοντας μάλιστα το "10"! (PHOTO)

Ο Παναγιώτης Αρμενάκας στο 20 του χρόνια μπορεί να... κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, με το βιογραφικό ενός αυθεντικού ταλέντου που κάποτε συγκίνησε την οικογένεια Πότσο (εξ ου και τα περάσματά του από τις ομάδες της, Ουντινέζε & Γουότφορντ) και να είναι πελάτης μεγάλου αγγλικού γραφείουagents(Base),αλλά όλα αυτά προφανώς δεν αρκούν για να κλείσει στις ομάδες που θέλει. Εξηγούμεθα:

Ο Αρμενάκας εδώ και λίγες ημέρες είναι στο Κορωπί και περνάει τα αγωνιστικά... τεστ του Γιώργου Δώνη, προκειμένου να συναποφασίσουν ο κορυφαίος Έλληνας κόουτς μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα αν θα του δώσουν συμβόλαιο και τον εντάξουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την πιάτσαagentsο Αρμενάκας είναι μια επιλογή Νταμπίζα ενώ όπως διέρρευσε χθες το “δοκιμαστικό” του στον Παναθηναϊκό θα πάρει παράταση μιας ακόμη εβδομάδας. Παρότι αγωνίστηκε για περίπου 50΄ στο εσωτερικό φιλικό των "πράσινων" με την Κ19.

Το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει σήμερα πως ο Αρμενάκας πριν έρθει για... τράϊαλ στον Παναθηναϊκό, είχε δοκιμάσει κάτι ανάλογο στην Ελβετία και στην Γκρασχόπερς! Συγκεκριμένα, μόλις τον προηγούμενο μήνα! Μάλιστα είχε αγωνιστεί με τις “ακρίδες” και σε επίσημο φιλικό παιχνίδι τους, που έγινε 31 Οκτωβρίου!

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε το ονοματεπώνυμό του (Παναγιώτης Αρμενάκας), υπάρχει στις συνθέσεις του ματς πρόγκραμ, έχοντας τον αριθμό “10” στην φανέλα του! Το αξιοσημείωτο είναι πως ο 20χρονος Ελληνοαυστραλός εξτρέμ δοκιμάστηκε όχι με την πρώτη ομάδα αλλά με την Κ21 της Γκρασχόπερς κόντρα στην Κ18 της Ελβετίας.

Κι από την στιγμή που τοdealμε την Γκρασχόπερς δεν έκλεισε, ο Αρμενάκας ήρθε στον Παναθηναϊκό και περιμένει την απόφαση των Δώνη – Νταμπίζα.

Αρμενάκας: Δοκιμή στη Γκρασχόπερς πριν από τον Παναθηναϊκό (PHOTO)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ